Wijn en proefkunde
Image default
Muziek

Een traditioneel einde van het schooljaar met een bijzondere eindmusical

De eindmusical in groep 8 is de perfecte manier om uw klas afscheid te laten nemen van de basisschool en van elkaar. Het is een traditioneel einde van het laatste schooljaar, kenmerkend voor het nieuwe avontuur dat start voor de zomervakantie. De eindmusical moet bol staan van de swingende liedjes, plezierige momenten voor de kinderen en rollen die de kinderen op het lijf geschreven zijn. Als u verzekerd wilt zijn van een goede eindmusical met een duidelijk verhaal en catchy liedjes, bekijk dan het assortiment van Het Verkeerde Beentje – de partner die de perfecte eindmusical voor u vindt.

Sterke verhalen die gebaseerd zijn op leuke kinderboeken

Het Verkeerde Beentje is de geschikte partner wanneer u op zoek bent naar een leuke eindmusical voor uw klas. De sterke verhalen zijn gebaseerd op goede boeken, zodat u altijd verzekerd bent van een duidelijke verhaallijn. De eigenzinnige muziek is niet alleen perfect om de leerlingen geboeid te houden, ook het publiek zal ervan genieten! De kinderen voelen een gezonde spanning maar gaan met een goed gevoel het podium op. Hun artistieke kunsten belicht u op de juiste manier, van swingende koorliedjes die ze samen zingen tot intense rapnummers door de stoere jongens en meiden uit de klas. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben en dat is gegarandeerd met een eindmusical van Het Verkeerde Beentje!

Een passende rol voor ieder kind

Een eindmusical van Het Verkeerde Beentje kan aangepast worden voor kleine en grote klasgroepen. Het is namelijk belangrijk dat ieder kind een passende rol heeft waarin zij kunnen ‘groeien’. Dat is het hele doel van de eindmusical. Geef een herinnering voor het leven aan uw leerlingen en bekijk het ruime aanbod van eindmusicals bij Het Verkeerde Beentje. Op de website vindt u verschillende voorproefjes om een idee op te doen van de verschillende musicals.

https://www.verkeerdebeentje.nl/