Wijn en proefkunde
Image default
Hobby en vrije tijd

Functie A5 envelop

Een A5 envelop is erg handig om te gebruiken als je spullen met de post wil verzenden. Door kleine voorwerpen, zoals een klein boek of een sieraad, te verpakken in een A5 envelop met luchtkussen zorg je ervoor dat je bestelling veilig aan kan komen op de plaats van bestemming. Het formaat van de enveloppen is 210 x 148 mm.

 

Kenmerken A5 envelop

De A5 enveloppen bevatten een luchtkussen in de vorm van een laag noppenfolie. Hierdoor wordt het pakket beschermd tegen eventuele botsingen bij het transport. Naast dat het bescherming biedt, beschermd het ook tegen vocht. Het papier van de enveloppen is gemaakt van hoge kwaliteit, om veiligheid te kunnen bieden bij de verzending. De envelop kan worden gesloten door de trifix sluiting. Ook heeft iedere envelop een plakstrip waarmee de envelop makkelijk gesloten kan worden. De trifix sluiting zorgt ervoor dat de envelop niet open te krijgen is zonder zichtbare schade. Als de envelop onbeschadigd bij de ontvanger terecht is gekomen weet diegene dus zeker dat niemand anders de inhoud van de envelop heeft gezien. Zo wordt de veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd.

 

Verzending

Door de kleine afmetingen en het lichte gewicht van de A5 envelop is het uitermate geschikt om met de brievenbuspost te verzenden. De envelop past namelijk gemakkelijk door iedere brievenbus. Doordat de envelop ongeveer 10 gram weegt, zorgt dit voor minimale verzendkosten. Het ligt er uiteraard aan hoeveel het product in de envelop weegt wat de uiteindelijke verzendkosten zullen bedragen.

https://luchtkussengigant.nl/enveloppen-in-a5-formaat/