Wijn en proefkunde
Image default
Geschenken

6 hartelijke geschenken om je geliefde te verrassen

Wil je jouw geliefde een keer écht verrassen met een hartelijk, passend geschenk? Dan is een fraai cadeau voor haar natuurlijk nodig om verrassend uit de hoek te komen en haar verbaas te laten staan. Maar hoe pak je dit precies aan? Met welke mooi geschenken maak je echt indruk op je partner of geliefde? Onze top 6 biedt je de nodige inspiratie en ideeën als je een indrukwekkend cadeau voor haar zoekt.

 

1. Een modieuze leren tas

Een prachtig geschenk voor je vrouw of vriendin dat altijd goed in de smaak zal vallen, is een modieuze leren tas. Vrijwel alle vrouwen worden blij als ze een gave, eigentijdse tas krijgen van hun geliefde. Dus wil je haar een hartelijk geschenk geven, overweeg dan een mooie tas en maak haar hier helemaal blij mee. Zorg wel dat je een juiste tas kiest. Misschien houdt ze van een handtas, een tas die ze kan gebruiken bij het uitgaan (zoals een schoudertas) of van een mooie aktentas voor haar werk. Enig tactisch vooronderzoek is dus wel vereist.

 

2. Een kookboek voor heerlijke gerechten

Heb je een vriendin of partner die enorm van koken en lekkere recepten maken houdt? Dan kun je haar altijd verrassen met een kookboek, met daarin de lekkerste gerechten. Er is qua kookboeken een enorm aanbod op de markt, dus kies zorgvuldig een kookboek uit dat bij haar past.

 

3. Een sieraad doet het altijd goed

 

Met een stijlvol sieraad kun je elke vrouw gelukkig maken. Of het nu gaat om een goed merk horloge, een gouden ketting of een setje oorbellen met diamanten: er is op dit gebied enorm veel keuze. Bepaal vooraf goed waar je vriendin of je vrouw van houdt. Moet het echte dure blingbling zijn (zoals diamanten of goud), of houdt ze van minder opvallende sieraden, bijvoorbeeld van zilver of met edelstenen erin?

 

4. Een bos zorgvuldig uitgezochte bloemen

De all time klassieker op het gebied van vrouwengeschenken is natuurlijk de traditionele bos bloemen. Met een doordacht samengesteld boeket kleurige bloemen laat je zien dat ze speciaal is en maak je altijd indruk. Denk goed na over welk soort boeket je geschikt vindt. Een bos rode rozen komt romantisch over en is handig als ze je partner, terwijl een subtiel samengesteld boeket beter is als je wilt laten weten dat je aan haar denkt en met haar meeleeft.

 

5. Een lekkere fles wijn, champagne of rosé

Houdt de vrouw die je wilt verrassen van een lekker drankje op zijn tijd? Dan is een goede fles wijn, een flesjes champagne of een roseetje een prima keuze. Je kunt dit soort cadeaus verder personaliseren door er een mooie kist omheen te doen, voorzien van haar naam.

 

6. Een welriekend cadeau: parfum

Parfum is weer een andere mogelijkheid als cadeau voor een vrouw. Elke dame houdt van een lekker geurtje en met een flesje parfum, of meerdere kleine flesjes, kom je helemaal aan deze behoefte tegemoet. Doen dus!

 

https://bongo.be/nl