Wijn en proefkunde
Image default
Vervoer en transport

Waarom buitenlandse btw terugvragen?

Transportbedrijven kunnen buitenlandse btw terugvragen. Toch doet niet elke onderneming dit, soms uit angst dat het te veel tijd en geld kost, soms omdat er vermoed wordt dat het eigenlijk de moeite niet waard is. Waarom zou u nu de buitenlandse btw terugvragen? Simpel! Het levert u financieel voordeel op. Stel dat u € 100,- aan buitenlandse btw terug kunt vragen. Een ervaren bedrijf als Nebu Transport Services berekent 7,5% van het terug te vorderen bedrag als tarief, zonder bijkomende kosten. Dit betekent dat u € 7,50 betaalt. Van de verkregen € 100,- aan btw blijft er dus een bedrag van € 92,50 over voor uzelf. Dat is toch zeker de moeite waard?

 

Niet alleen buitenlandse btw terugvragen

Veel transportbedrijven die vaak of uitsluitend in het buitenland rijden, hebben een behoorlijke stapel facturen per kwartaal die in het buitenland zijn betaald. Deze btw bedragen worden betaald aan de fiscale autoriteiten in het betreffende EU-land. Een ervaren onderneming kan deze buitenlandse btw terugvragen voor u. Rijdt u veel in Spanje, Slovenië, België of Frankrijk? Dan kunt u ook de betaalde dieselaccijnzen terug laten vorderen. Dit betekent in de praktijk dat u flink kunt besparen door in één van deze landen te tanken. Uiteindelijk levert het u altijd financieel voordeel op.

 

Vraag snel, makkelijk en voordelig btw terug

Wanneer u voor het terugvragen van de buitenlandse btw – en wellicht ook voor het terugvorderen van dieselaccijnzen – gebruikmaakt van de dienstverlening van Nebu Transport Services, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Er zijn ook geen notariële akten nodig om de btw voor u terug te krijgen. U betaalt pas wanneer de beschikking ontvangen is en u heeft voortdurend inzicht in alle processen in het online klantenportaal. De buitenlandse btw terugvragen is eigenlijk nergens makkelijker, sneller of voordeliger. Natuurlijk kunt u via de website van deze partij meer informatie inwinnen over de precieze werkwijze.

https://www.nebutransport.nl/NL