Wijn en proefkunde
Image default
Toerisme

Ga op ontdekkingstocht tijdens een rondreis door Italië of Spanje

Reizen is goed voor u: het brengt ontspanning, hiermee schept u ruimte en het brengt u verwondering. Gelukkig gaat de wereld langzaam open en is er steeds meer mogelijk. Weet u al waar uw eerstvolgende reis heen gaat? Wat dacht u van een rondreis door Spanje of Italië? In Spanje is het avontuurlijke Andalusië zeker de moeite waard en in Italië ontdekt u de rijke geschiedenis in Sicilië. Waar u ook op rondreis wilt, Vámonos Travels helpt u om de wereld te ontdekken. Zij organiseren individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld!

Het veelzijdige Sicilië

Tijdens uw rondreis door Italië mag een bezoek aan het veelzijdige Sicilië absoluut niet ontbreken. Dit eiland in de Middellandse Zee biedt het werkelijk allemaal! Maak een indrukwekkende roadtrip langs vulkanen en mooie stranden of ontdek de rijke geschiedenis die het eiland biedt. U vindt er namelijk sporen van de Grieken, de Noormannen en de Romeinen. Bekijk tijdens uw rondreis door Sicilië, ten zuidwesten van het vasteland van Italië, de sfeervolle stad Agrigento: een mooi middeleeuws centrum met Arabische en Normandische invloeden.

Verblijf tijdens uw rondreis door Andalusië in sfeervolle paradores

Ziet u een rondreis door Spanje wel zitten? Bezoek dan Andalusië, een van de zeventien autonome regio’s van Spanje. Deze Spaanse regio staat vooral bekend om lekkere tapas, de stierenvechten, sinaasappels en ook om de typische flamenco. Tevens kent de regio zeer veel historische interessante steden en stadjes waarin u verblijft in sfeervolle paradores. Paradores zijn luxueuze staatshotels gelegen op mooie plaatsen. Of in gebouwen die tot het Spaanse erfgoed behoren zoals een historische gebouw, een oud kasteel, haciënda of klooster.

Boek uw rondreis

Gaat u voor een rondreis door Italië of Spanje? Of zou u graag naar een ander land willen reizen? Wat uw wensen ook zijn, Vámonos Travels helpt u bij het samenstellen van uw droomreis. Bekijk hun voorbeeldreizen om inspiratie op te doen.