Wijn en proefkunde
Image default
Relatie

Van peignor tot sexy lingerie: meer vonken in de slaapkamer

Mis jij de vonken en het vuurwerk wat jullie eerst hadden als jullie samen in de slaapkamer waren? Het kan wel eens een periode wat minder gaan wat betreft de passie en intimiteit in de slaapkamer. In dit artikel geven we je enkele tips hoe jij ervoor kunt zorgen dat de vonken er weer vanaf spatten.

Communiceren

Communicatie is heel belangrijk in een relatie. Door open met elkaar te communiceren kunnen problemen worden voorkomen. Als jij een bepaalde spanning mist, vertel dit dan tegen je partner. Zo weet je partner waar jij tegenaan loopt en kan erover worden gepraat. Op deze manier weten jullie van elkaar wat de verwachtingen binnen de slaapkamer zijn.

Sensuele muziek zorgt voor spanning

Een manier om meer vonken in de slaapkamer te krijgen is om gebruik te maken van muziek. Stel een afspeellijst samen met liedjes waarbij zowel jezelf als je partner van in de stemming raakt. Muziek haalt emoties naar boven, dus gebruik muziek om wat meer lust en spanning in de slaapkamer te krijgen. Leg de telefoon met muziek vooral niet te dichtbij, want het gaat natuurlijk om jullie tweetjes. Je wilt niet gestoord worden door vervelende berichten of telefoontjes.

Van sexy lingerie tot een peignor

Door het dragen van een peignor of andere sexy lingerie zorg je er op een relatief simpele manier voor dat het allemaal wat spannender wordt in de slaapkamer. Als jij voor je partner staat met een peignor aan, zal diegene je zeker niet kunnen weerstaan.  

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/kimono-peignoir/