Wijn en proefkunde
Image default
Onderwijs

Aanvullend materiaal voor het basisonderwijs: de aardrijkskunde serie

Als leraar in het basisonderwijs weet u als geen ander hoe lastig het is als u bij een bepaald vak leerlingen heeft die niet mee kunnen komen. Tegelijkertijd is het ook bijzonder uitdagend om die leerlingen die het te makkelijk vinden te blijven motiveren. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vindt u aanvullende leermethoden voor vakken in het basisonderwijs, zoals aardrijkskunde, geschiedenis, rekenen en natuuronderwijs. Op die manier kunt u elke leerling de ondersteuning bieden die ze nodig hebben. Ook als ouder kunt u bij deze uitgeverij terecht, mocht u uw kind extra willen motiveren of juist helpen beter mee te komen.

Zelfstandig aan het werk

Het doel van het aanvullende materiaal voor het basisonderwijs dat op het gebied van aardrijkskunde wordt aangeboden is om uw kind of uw leerlingen zelfstandig aan het werk te zetten. Er zijn dan verschillende uitgaven beschikbaar, zoals puzzels, atlassen, blokboeken en werkgidsen. Deze zijn specifiek bedoeld om kinderen van een bepaald niveau op een actieve manier meer informatie te geven. Daarbij is er ook een optie specifiek gericht op het oefenen van topografie. U kunt zich in het basisonderwijs dus niet alleen richten op aardrijkskunde, maar ook op een specifiek onderdeel van het vak.

Een oplossing voor iedereen

Het mooie van de methoden van Educatieve Uitgeverij Kinheim is dat ze niet alleen voor het basisonderwijs aardrijkskunde een oplossing bieden, maar ook voor een groot aantal andere vakken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor leerlingen van verschillende leeftijden (peuter tot groep acht) en met verschillende leerbehoeften. Dat betekent dat u de methode echt kunt afstemmen op de leerling die u daarvoor in gedachten heeft. Het beste neemt u zelf een kijkje bij deze uitgeverij, zodat u ziet wat de mogelijkheden zijn. Of u nu een ouder bent, of een leraar, de verschillende series die zij aanbieden zijn een perfecte aanvulling op het onderwijs dat al wordt gegeven.

https://www.kinheim.com/