Wijn en proefkunde
Image default
Management

small scale business ideas in village

 

Kleinschalige bedrijfsideeën in dorp

 

1. Dierenarts:

Als je verstand hebt van diergeneeskunde dan kun je een dierenkliniek openen in dorpen waar niet veel dierenartsen beschikbaar zijn. Het bedrijf zal veel winstgevender zijn als uw servicegebied minder concurrentie heeft.

 

2. Vruchtensap bedrijf:

Vruchtensap bedrijf in India is een van de meest populaire kleine dorp zakelijke ideeën voor nieuwe ondernemers.

 

U kunt een vruchtensap kraam of kiosk in een stad openen waar u verse suikerrietsap (Ganne Ka Ras) en andere seizoensgebonden vruchtensappen aan mensen zult serveren.

 

3. Mode Ontwerpen:

Als u modeontwerpvaardigheden hebt dan kunt u uw boetiek in het dorp beginnen. Begin met de verkoop van kleding, schoeisel en andere accessoires aan mensen die zich geen merkproducten kunnen veroorloven vanwege de hoge prijs. De winst op dergelijke producten zal goed zijn en u zult elke dag veel klanten krijgen.

 

4. Agarbatti Maken:

Agarbatti maken is een ander klein dorp business idee dat je kunt beginnen met een zeer lage investering.

 

Agarbatti Maken Bedrijf

U kunt agarbatti’s of wierookstokjes verkopen in het nabijgelegen dorp waar het meer zal worden verkocht vanwege religieuze doeleinden. Het starten van een agarbatti bedrijf in India kan een lucratieve onderneming zijn.

 

De vraag naar deze producten is groot, en er zijn veel verschillende manieren om over marketing en verkoop ervan te gaan. Als u geïnteresseerd bent in het starten van uw eigen agarbatti bedrijf, zijn er een paar dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden.

 

5. Cement Bakstenen Maken:

Als je genoeg geld hebt om te investeren, en dan kan cement bakstenen maken bedrijf een goed klein dorp bedrijf idee voor je zijn.

 

Je kunt een fabriek beginnen in dorpen waar cement goedkoop verkrijgbaar is en waar arbeid ook goedkoop zal zijn.

 

6. Elektronica reparatiewerkplaats:

Elektronica reparatiewerkplaats is een ander klein dorp business idee waar je fatsoenlijk geld kunt verdienen.

 

Je kunt een elektronica reparatiewerkplaats beginnen in dorpen waar mensen zich geen grote elektronische apparaten zoals AC enz. kunnen veroorloven.

 

Maar ze zullen in staat zijn om hun kleinere huishoudelijke apparaten zoals tv, ventilator, mobiele telefoons enz. te repareren door uw service.

 

7. Elektricien:

Vergelijkbaar met elektrische reparatiewerkplaats, kunt u een elektricienbedrijf beginnen in dorpen waar er mensen zijn die het zich niet kunnen veroorloven om grote elektriciens in te huren voor kleine problemen.

 

U kunt ook diensten aanbieden zoals het repareren van huishoudelijke apparaten en andere dingen die geen hoogspanningsdienst vereisen.

 

8. Bouw materiaal Business:

Bouwmateriaal is een ander product waar je geld mee kunt verdienen in dorpen. U kunt verkopen bouwmaterialen zoals cement, zand, bakstenen etc aan dorpelingen die de bouw van hun huizen met basisvoorzieningen.

 

9. IJssalon:

Als je genoeg investering hebt, dan is het starten van een ijssalon een goed klein dorpsbedrijf idee voor nieuwe ondernemers. Mensen van alle leeftijden zullen graag ijs eten en u kunt het verkopen tegen betaalbare prijzen.

 

Ijssalon Business

IJssalons zijn een geweldig bedrijfsidee voor India. Het warme klimaat van het land maakt ijs een populaire keuze, en de potentiële klantenkring is enorm.

 

10. Stationair:

Als u een goed zakelijk inzicht hebt dan is het starten van een stationaire winkel een van de beste kleine dorpsbedrijfsideeën waar u klanten zult krijgen van nabijgelegen scholen, hogescholen en zelfs kantoren. Mensen moeten altijd kantoorbenodigdheden en ze houden om ze te kopen tegen voordelige prijzen.

 

11. Dierenkliniek:

Als je van huisdieren houdt dan is het starten van een dierenkliniek een van de beste small village business ideas waar je fatsoenlijk geld kunt verdienen.

 

Huisdieren en Gadgets

U hoeft niet veel investering om dit bedrijf te starten en je krijgt meer klanten uit de nabijgelegen stad of gemeente.

 

12. Zoetwaren / Sweets Shop:

Zoetwaren of Confectionery bedrijf kan een ander klein dorp business idee voor nieuwe ondernemers waar ze zullen meer klanten elke dag te krijgen.

 

U kunt verkopen droge vruchten laddus die beroemd zijn in India en geliefd bij mensen van alle leeftijdsgroepen.

 

13. Showroom van Koekjes:

Vergelijkbaar met banketbakkerij of snoepwinkel, kunt u een showroom van koekjes beginnen waar u verschillende soorten koekjesmerken kunt verkopen die in nabijgelegen stad of stad worden vervaardigd.

 

Biscuit Maken Business

U zult een goede winst uit deze business te krijgen en mensen zullen graag om ze te kopen tegen betere prijzen.

 

14. Showroom van Horloges:

Als u een klein kapitaal, maar willen investeren in een aantal winstgevende business dan het starten van een horloge showroom is een van de beste kleine dorp business ideeën. U krijgt goede winsten omdat mensen graag merkhorloges te kopen tegen voordelige prijzen.

 

15. Typen / Data Entry Werk:

Als u typevaardigheden hebt en ook Engels kent dan kan het beginnen van gegevensinvoerwerk van huis uit een ander klein dorpsbedrijfsidee voor nieuwe ondernemers zijn waar zij tot 4000 tot 6000 per maand kunnen verdienen.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/maak-je-eigen-gumball-roadtrip/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/