Wijn en proefkunde
Image default
Groothandel

Tarwegrassap van biologisch geteeld tarwegras

Bent u op zoek naar tarwegrassap van uitstekende kwaliteit? Deze vindt u bij Biosfeer Groede, een biologische boerderij die gespecialiseerd is in medicinale planten. Zij verbouwen niet alleen het tarwegras, maar zijn ook verantwoordelijk voor de verwerking tot sap. Zakelijke klanten nemen het tarwegrassap af in bevroren vorm of wanneer het vers geperst is. Koopt u liever vers tarwegras dat u nog zelf tot een eindproduct verwerkt? Ook dit is mogelijk bij dit bedrijf.

Geteeld en geperst bij één bedrijf

Tarwegras is de benaming voor de jonge plantjes van tarwe, die nog niet meer dan hun eerste blaadjes hebben gegroeid. Deze plantjes bevatten allerlei soorten vitaminen, mineralen en enzymen. Bij Biosfeer Groede wordt het tarwegras in een speciaal ontworpen kas geteeld. De planten groeien in de volle grond op een bio-substraat. Om een optimale sapopbrengst te garanderen, wordt het tarwegras geoogst voordat de planten bossig worden. Het geoogste tarwegras wordt geperst met geavanceerde apparatuur. Het eindproduct is een frisgroen, troebel sap met een rins-zoete smaak. Bij het invriezen van het tarwegrassap wordt gebruikgemaakt van de ‘flash freeze’ technologie.

Bestel sap vol voedingsstoffen

Biosfeer Groede heeft verschillende kwaliteits- en veiligheidscertificaten ontvangen, zoals FSSC22000, GMP+ en SKAL. Op deze boerderij in het rustige Zeeuws-Vlaanderen worden de gewassen biologisch en op een kleine schaal geteeld. Het hele productieproces van het tarwegrassap is erop gericht om een product af te leveren met een goede kwaliteit, waarin de voedingsstoffen uit het tarwegras optimaal behouden worden. Door er een gewoonte van te maken om dit frisse sap regelmatig te drinken, profiteert u van al deze nutriënten. Als professionele afnemer beslist u of u het sap vers of bevroren laat leveren. In dat laatste geval heeft u de keuze tussen ijsklontjes en bevroren sap in cups. Neemt u vooral contact op met het team van Biosfeer om te informeren naar de mogelijkheden.

https://www.biosfeer-groede.com/