Wijn en proefkunde
Dieren

Een dwergkonijn is een gezellig gezelschap in de tuin

Bent u een dierenliefhebber of zouden uw kinderen graag een leuk nieuw huisdier willen hebben? Dan is een dwergkonijn de ideale keuze! Het leuke aan deze konijnsoort is dat u het dier onbezorgd op ontdekkingstocht door uw tuin kunt laten gaan. Uiteraard hoort hier ook een eigen verblijf bij, met een voerbak, hooi en drinkwater. Voor de rest kunt u een dwergkonijn laten doen wat hij wil en heeft u altijd een leuk gezelschap wanneer u in de tuin zit. Bovendien vinden de kinderen het dier geweldig! Dierenhandel Hoogendoorn is voor u het juiste adres wanneer u graag een dwergkonijn als huis- en tuindier wilt kopen. Daarnaast vindt u alle benodigdheden en accessoires voor een comfortabel verblijf van uw dwergkonijn, zodat hij het straks helemaal naar zijn zin heeft in uw huis en tuin.

De voeding van een dwergkonijn

Hoe zit het eigenlijk met de voeding van een dwergkonijn? Het is van belang dat de juiste voeding wordt gegeven om het diertje gezond te houden. Dit komt vooral omdat het echte planteneters zijn en omdat ze veel vezels eten. Meer dan voldoende hooi in het hok leggen is een van de manieren om de voeding van een dwergkonijn optimaal te houden. Bij Dierenhandel Hoogendoorn maken ze gebruik van een combinatie van conditiekorrel en voedingsbriketten. De conditiekorrel verhoogt de weerstand van het dier, terwijl de voedingsbriketten rijk aan vezels zijn. Door de juiste voeding te kiezen, verkleint u de kans op aandoeningen aanzienlijk. Van een gezond konijn dat comfortabel zijn leven leidt, heeft u immers nog lang plezier!

Kom langs in de dierenwinkel in Stolwijk

Heeft u advies nodig over bijvoorbeeld het verblijf en de voeding van een dwergkonijn? Dan staan de medewerkers van Dierenhandel Hoogendoorn voor u klaar om u daarvan te voorzien. Kom langs in de winkel in Stolwijk, dicht bij Gouda, en leer alles over het dwergkonijn. Hier koopt u ook alle benodigdheden. Heeft u direct producten nodig voor het verblijf van uw huisdier? Maak dan gebruik van de webwinkel.

https://www.dierenhandelhoogendoorn.nl/