Wijn en proefkunde
Image default
Beauty en verzorging

SPF en huidverzorging

Het creëren van een huidverzorgingsroutine kan overweldigend zijn, vooral als je een heleboel verschillende producten gebruikt. Als je moeite hebt om consistent te blijven met je routine, probeer dan een aantal van je producten samen te voegen tot een dubbele, zoals een getinte korean skincare moisturizer met SPF. Als je maar één product hoeft aan te brengen, blijf je consistent en bespaar je ’s ochtends tijd. Zorg ervoor dat je een getinte zonnebrandcrème koopt die ten minste 30 SPF bescherming biedt en waterbestendig is tot 40 of 80 minuten.

Onze COSRX SPF 50 Soft Focus Setting Spray is jouw antwoord op thuiskomen met de perfecte gloed! Het fixeert je make-up onmiddellijk en biedt een laagje bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Het lichtverspreidende siliconenpoeder vermindert de zichtbaarheid van vroegtijdige veroudering en rimpels en zorgt tegelijkertijd voor minder glans en een matte finish. En het beste van alles? Het ruikt heerlijk! Deze setting spray, geparfumeerd met essentiële lavendelolie, is even kalmerend als effectief. Houd het flesje op 15-20 cm afstand van je gezicht en spuit erop. Nu ben je klaar voor de dag!

Het maakt niet uit wat je dagelijks doet, het is altijd een goed idee om een soort SPF bij de hand te hebben. Als make-up deel uitmaakt van uw ochtendroutine, dan kunt u investeren in een losse poeder SPF om het aanbrengen te vergemakkelijken – zorg ervoor dat de kleur naadloos overgaat met de rest van uw foundation of concealer. Deze SPF droogt niet uit en is gemakkelijk onderweg opnieuw aan te brengen, zodat je huid ook onderweg goed beschermd is.

Veel mensen vinden het vreselijk om zonnecrème op hun gezicht te smeren. Ze zijn bang dat zware crèmes een vette huid veroorzaken, of erger nog… puistjes veroorzaken. Gelukkig zijn de huidverzorgingsproducten geëvolueerd en is de zonnebrandcrème die u op uw gezicht aanbrengt heel anders dan die voor uw lichaam. Hoewel het soort product dat u gebruikt afhankelijk is van uw individuele behoeften, raden wij u aan een zonnebrandcrème te kiezen die geschikt is voor uw huidtype en activiteitenniveau. Als u een gevoelige huid hebt, moet u daar rekening mee houden voordat u een nieuwe zonnecrème voor uw gezicht gaat gebruiken.

https://www.kocosmo.nl/