Wijn en proefkunde
Image default
Aanbiedingen

Welke raambekleding houdt de warmte goed buiten?

Na de koude, bijtende winters zijn de zomers een welkome traktatie. De ijsthee, de barbecue-bijeenkomsten, de familie-uitstapjes zijn een ontsnapping voor lichaam, geest en ziel. Maar met de zomers komen ook de verzengende hitte en de ruwe schadelijke UV stralen. Hoewel het gemakkelijk is om zonnebrand te gebruiken om je tegen de zon te beschermen, is het nog handiger om je in een omgeving te bevinden die de hitte volledig tegenhoudt en je een koelere ambiance biedt. De juiste raambehandeling in je huis zorgt ervoor dat je een veiliger en een vredige zomer hebt.

Plisségordijnen

Plisségordijnen met honinggraatstructuur zijn een groeiende en populaire optie als het gaat om je huis te isoleren tegen de bijtende kou in de winters. Maar wist je dat ze ook een perfecte oplossing zijn voor de verzengende hitte in de zomers? Ze vangen de warmte op in hun grote honingraatkanalen bij het raam zonder ze de kamer binnen te laten, en isoleren zo je kamer tegen het weer buiten. Een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, plisségordijnen zijn een treetje hoger als het gaat om het bieden van de basisfuncties privacy en lichtregeling. Met keuzemogelijkheden van lichtfiltering of 100% verduistering zijn deze rolgordijnen een investering die je dit seizoen graag zou doen.

De unieke honingraatpatroon van plisségordijnen maakt ze zeer energie-efficiënt en het beste geluidsabsorberende product. Bovendien kun je de hoeveelheid binnenvallend licht regelen met de verschillende beschikbare stofopties, zoals transparant, lichtdoorlatend en verduisterend.

Het in lagen aanbrengen van plisségordijnen geeft een extra dimensie aan je kamer. We raden aan licht transparante gordijnen te gebruiken om een zachte en soepele look te creëren die het monotone en harde effect van een plisségordijn doorbreekt. Een laag gordijnen over plisségordijnen als ze binnen gemonteerd zijn, zorgt er ook voor dat elk licht dat van opzij naar binnen filtert volledig wordt tegengehouden.

Kunststof houten jaloezieën

Houten jaloezieën van kunststof zijn een van de beste alternatieven voor echt hout tegen een fractie van de kosten. Met het vergelijkbare uiterlijk van echt hout, krijg je de tijdloze charme van hout in je huis niet mist. Ideaal voor ruimtes waar veel gelopen wordt, zoals de eetkamer, de kinderkamer of de speelruimtes, zijn deze jaloezieën een kleurrijke traktatie. Ze zijn zeer duurzaam, bestand tegen kromtrekken, vervagen, barsten of afbladderen, en verkrijgbaar in een brede keuze van kleuren. Gecombineerd met een beperkte levenslange garantie is dit een product dat je zeker wilt overwegen om de warmte buiten te houden.

https://www.raamdecoratie.com