Wijn en proefkunde
Image default
Aanbiedingen

Tips en ideeën voor kerstverlichting buiten

Wie kent ze nou niet: de prachtige beelden van sfeervolle tuinen. Rond de kerstperiode zie je online bijna niets anders. In andere landen weten ze al heel wat jaren hoe ze het beste de tuinen kunnen versieren met mooie kerstverlichting. Hier kunnen we in Nederland nog wel wat van leren! 

 

Wat kun je nou allemaal doen om de ruimte rondom je huis feestelijk te verlichten voor de kerstperiode? Lees snel verder voor de leukste ideeën en tips om aankomend jaar op te vallen!

 

  1. Je dakrand versieren

Één van de leukste dingen die je kunt versieren om meteen een sfeervol beeld neer te zetten is je dakrand. Hang bijvoorbeeld de prachtige ijspegel verlichting aan de gevel om je huis mooi te verlichten. IJspegel verlichting bestaat uit een lang lichtgordijn met veel lampjes die samen een ijspegel vormen of uit een lichtsnoer met lampjes die op een ijspegel lijken. 

 

  1. De entree versieren

Hoe kan je nou een betere indruk maken dan meteen de entree leuk te versieren met kerstdecoratie. Voorbeelden van de kerstdecoratie die je kunt gebruiken bij de voordeur is bijvoorbeeld een guirlande of een kerstboompje. 

 

Een guirlande is een versiering in de vorm van een slinger van planten. Deze is versierd met LED-verlichting en mooie decoratie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren decoratie zodat er voor iedereen een guirlande tussen zit. 

 

Een kerstboom die leuk is om neer te zetten bij de voordeur is bijvoorbeeld de kerstboom wilgentak met LED-verlichting. Deze kerstboom verlicht de entree tot een sprookje! Het is stijlvol en modern dankzij de 140 LED-lampen die in de boom zitten. Verder is deze kerstboom spatwaterdicht en kun je deze dus zowel binnen als buiten plaatsen. 

 

  1. Een struik of boom verlichten

Heb jij struiken of bomen in de tuin staan? Dan kun je deze natuurlijk prachtig verlichten met koppelbare lichtsnoeren. Wikkel de lichtsnoeren om de takken van een struik of boom voor een prachtig uitgelicht geheel. Dit wordt de afgelopen 4 jaar steeds meer gedaan! 


Een voorbeeld van de lichtsnoeren die je kunt gebruiken voor het verlichten van de struiken of bomen in jouw tuin is de string light. Deze lichtsnoeren hebben een dikke rubberen laag om het snoer wat zorgt voor extra bescherming. De mooie LED-verlichting in warmwit zorgt voor de extra kerstsfeer. Verder is deze soort kerstverlichting ook verlengbaar met een verlengkabel.

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting_1/ijspegelverlichting/