Wijn en proefkunde
Image default
Aanbiedingen

Overlevingsstrategieën voor marketing in de toeristenindustrie

COVID-19 heeft onze wereld in de ergste crisis gestort sinds de Grote Depressie van 1929. Alle sectoren van de economie zijn getroffen, maar de reis- en toeristenindustrie heeft het meest te lijden gehad en staat voor een heel moeilijke tijd. Niemand weet wanneer het bedrijf terugkeert naar de normale staat.

Verbind een professional

De markt bevindt zich nu in een onderzoeksfase: velen onderzoeken speciale aanbiedingen, plannen een huwelijksreis of vakantie, enz. Een ervaren marketingbureau helpt u snel te handelen door zoveel mogelijk potentiële klanten naar uw bedrijf te trekken.

Verminder het aantal leveranciers

Het is nu ook belangrijk om het aantal leveranciers dat u heeft te verminderen. Werk nauwer samen met degenen met wie u in de toekomst betere betalingsvoorwaarden of handelsvoorwaarden kunt bedingen. Ontwikkel zinvolle zakelijke relaties voor de toekomst.

Samenwerken

Dit is ook het perfecte moment om serieus te overwegen om samen te werken met andere kleine en middelgrote bedrijven in uw branche. Dit kunnen accommodatieaanbieders zijn, lokale of regionale touroperators elders op uw bestemming, of iemand anders die een boeiende ervaring biedt die u kunt gebruiken om waarde toe te voegen aan uw klanten.

Klanten bestuderen en zich aanpassen aan een veranderend landschap

Wijzig uw volledige marketingstrategie om aan de behoeften van de huidige markt te voldoen. Dit omvat het updaten van uw internetverbinding om snellere wifi te bieden, een beperkt aantal gasten te huisvesten en de strengste hygiënepraktijken te handhaven. Zorg ervoor dat u deze informatie grafisch plaatst, zodat uw gasten zich op hun gemak voelen.

Besteed uw geld slim aan marketing

Zelfs als het bedrijf nog niet normaal is, betekent dit niet dat u geen geld kunt verdienen en winstgevend kunt zijn. U kunt absoluut nog steeds verkopen als u uw marketinguitgaven verstandig toewijst.

Weet waar u moet investeren

Gebruik deze tijd om uw website en het uiterlijk ervan bij te werken, verouderde foto’s te vervangen en meer relevante inhoud over uw bedrijf toe te voegen.

Wees eerlijk tegen uw klanten

De reis- en toerismesector is ongetwijfeld een van de zwaarst getroffen, met weinig of geen inkomen, dus gebruik dit verhaal om uw klanten reisvouchers met korting aan te bieden die later kunnen worden gebruikt binnen een bepaalde periode nadat het reisverbod is opgeheven.

Herconfigureer daarna uw bedrijfsstrategie

Nadat alle beperkingen zijn opgeheven en u geleidelijk naar de normale toestand begint terug te keren, moet u uw bedrijfsstrategie heroverwegen.

 

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

webdesign bureau

webdeveloper

https://webdevelopmentapp.com/nl/