Wijn en proefkunde
Image default
Aanbiedingen

Microsoft Windows 10 licenties

Er zijn twee soorten Microsoft Windows 10 licenties beschikbaar en dat zijn de Windows 10 Home en de Windows 10 Pro. Het maakt niet uit welke ze zijn alle twee voor iedereen beschikbaar. Ook zitten er natuurlijk wat verschillen tussen de Windows 10 Pro en Home. Het zit dan ook zo dat de Windows 10 Pro veel meer mogelijkheden te bieden heeft dan de Windows 10 Home. Dan heb je ook nog de Windows 10 Home en Pro OEM. Deze verschillen dan weer van de normale Windows 10 Pro en Home. Zodat de verschillen duidelijk en beter te begrijpen zijn wordt het hieronder goed en duidelijk uitgelegd.

De verschillen tussen Windows 10 Pro en Home

Windows 10 Pro heeft een BitLocker, een Remote Desktop, een Assigned Acces en een Microsoft Update for Business. Dit zijn dan ook een aantal Mogelijkheden die alleen de Pro versie heeft en niet de Home.

Verschillende versies van Microsoft Windows 10

Een voordeel aan de Retail versie is, is dat je de huidige Windows die je hebt, kan upgraden naar Windows 10. En zo kun je met de OEM-versie nieuwe installaties van Microsoft Windows 10 activeren. Zo heb je er ook heel wat voordelen mee.