Wijn en proefkunde
Image default
Aanbiedingen

Het meest voorkomende type snelheidsovertreding is te hard rijden. Omdat een automobilist in New Yor

Het meest voorkomende type snelheidsovertreding is te hard rijden. Ondanks dat je geld probeerde te besparen met goedkope treinkaartjes schiphol is dit niet gelukt. Omdat een automobilist in New York voor een dergelijke overtreding 3 tot 11 punten kan krijgen, is het belangrijk te weten hoe hij een dergelijke bekeuring moet bestrijden. Deze informatie is vooral nuttig bij het bureau voor verkeersovertredingen, omdat hier geen enkele vorm van deal-making of pleidooionderhandeling mogelijk is. Dit artikel zal een basiskader bieden om u te helpen een snelheidsovertreding in New York te bestrijden bij het Traffic Violations Bureau.

De eerste stap is om te berekenen hoeveel punten zijn betrokken bij de New York State snelheidsovertreding bekeuring die u hebt gekregen.

De volgende tabel zal u helpen dit uit te zoeken:

  • 1 – 10 mph over snelheidslimiet – 3 punten
  • 11 – 20 mph over snelheidslimiet – 4 punten
  • 21 – 30 mph over snelheidslimiet – 6 punten
  • 31 – 40 mph over snelheidslimiet (mogelijke schorsing) – 8 punten
  • Meer dan 40 km/u te hard (mogelijke schorsing) – 11 punten

Punten worden gemeten vanaf de datum van overtreding (zelfs als u jaren later wordt veroordeeld). Dus bij het optellen van de mogelijke punten voor een nieuw afgegeven snelheidsovertreding. moet u teruggaan 18 maanden vanaf de datum van de nieuwe bekeuring en bepalen hoeveel andere punten je hebt op uw record. Ook, drie snelheidsovertredingen veroordelingen binnen 18 maanden zal resulteren in een automatische intrekking van uw rij- privileges voor 6 maanden.

De volgende stap is te bepalen of uw zaak wel of niet voor een rechtbank van het Traffic Violations Bureau (TVB) kan worden gebracht. Er zijn twee, zeer verschillende verkeersrechtssystemen in de staat New York en daarom is deze vaststelling belangrijk voor u om te begrijpen wat u wel en niet kunt doen. Als u niet binnen het TVB bent, dan kunt u meestal de zaak oplossen door een pleidooi.

De TVB-rechtbanken zijn bevoegd voor alle verkeersovertredingen in New York City

De TVB-rechtbanken zijn bevoegd voor alle verkeersovertredingen in New York City (Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens en Staten Island), het westen van Suffolk, Buffalo en Rochester. Een New York snelheidsovertreding ticket afgegeven in een andere plaats binnen de staat New York zal niet een TVB rechtbank.

De reden waarom dit een belangrijk onderzoek is, is dat TVB-rechtbanken over het algemeen geen enkele vorm van deal-making of pleidooi-onderhandeling toestaan. In plaats daarvan moet je ofwel pleiten schuldig of niet schuldig en, als je pleit niet schuldig, krijg je een hoorzitting waar je ofwel zal winnen of verliezen. In deze alles of niets rechtbank, loont het echt om een New Yorkse verkeersadvocaat te behouden om uw zaak te bevechten. Dat wil zeggen, een New York verkeer advocaat die is ervaren en deskundig in het bestrijden van snelheidsovertredingen tickets bij de TVB. Afgezien van de emoties die betrokken zijn bij de bestrijding van uw eigen zaak, de meeste automobilisten weten niet hoe goed te luisteren of kruisverhoor. In plaats daarvan negeren ze de getuigenis van de agent, stellen ze geen vragen en vertellen ze de rechter gewoon hun verhaal. Deze onvolledige aanpak wordt niet aanbevolen en is duidelijk niet effectief.

Als u uw eigen TVB snelheidsovertreding aanvecht

Als u uw eigen TVB snelheidsovertreding aanvecht, luister dan aandachtig naar de getuigenis van de agent en maak zelfs aantekeningen. Als de officier kritische getuigenissen weglaat (bijv. datum, tijd, locatie, richting, uw ID-informatie), wijs de rechter hier dan op nadat de officier is gaan rusten. Evenzo, als de officier een verklaring aflegt die inconsistent is met zijn andere verklaringen of de informatie op het ticket, wijs de rechter hier dan ook op.

Zo vocht ik eens tegen een snelheidsovertreding in New York, toen de agent verklaarde dat de automobilist oostwaarts reed op de Long Island Expressway. Op de bon stond echter W/B (d.w.z. westelijke richting). Nadat de agent had berust, toonde ik het biljet aan de rechter, die de zaak prompt seponeerde.

Zelfs zonder een omissie of inconsistentie moet u de agent doordachte vragen stellen. Als uw verweer bijvoorbeeld is dat de agent de verkeerde auto aan de kant zette, vraag hem dan waar hij was toen hij uw auto voor het eerst zag, of hij langs andere auto’s moest om uw auto aan te houden, en hoe lang hij erover deed om u aan te houden. Met dit soort vragen bouwt u aan uw verdediging.

Vraag ook om de notities van de agent te mogen zien

Vraag ook om de notities van de agent te mogen zien. Lees ze en bepaal of zijn notities overeenkomen met zijn getuigenis. Elke tegenstrijdigheid moet aan de rechter worden meegedeeld. Wees ook niet bang om de officier te vragen om onleesbare delen van zijn notities te ontcijferen.

Na uw kruisverhoor van de officier, is het tijd voor u om uw verdediging te bieden. Spreek langzaam en duidelijk. Overhandig bewijsmateriaal dat uw verdediging ondersteunt, zoals foto’s, getuigenverklaringen of diagrammen. Houd in gedachten dat de rechter veel van dit soort zaken hoort en dat u daarom niet in herhaling moet vallen of moet doordrammen over irrelevante informatie.

Een laatste tip. Voordat je je zaak gaat uitvechten, kijk naar de rechter en hoe hij andere zaken behandelt. Luistert hij en maakt hij aantekeningen? Lijkt hij ongeduldig of afgeleid? Als u zich afvraagt of u een eerlijk proces zult krijgen, vraag dan om een nieuwe datum. Het is onwaarschijnlijk dat u dezelfde TVB-rechter krijgt op de volgende toegewezen datum.

Ik hoop dat dit artikel nuttig is geweest om u voor te bereiden om uw eigen NY snelheidsovertredingen ticket te bestrijden bij de TVB.

https://ticketforsale.nl/