Wijn en proefkunde
Image default
Aanbiedingen

Een vakkundige hovenier uit Zundert

Neem contact op met HTM Totaaltuinen als u op zoek bent naar een vakkundige hovenier in de regio Zundert. Ze werken voor zowel particulieren als bedrijven en verzorgen tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud. Bij HTM Totaaltuinen houden ze van heldere communicatie en duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens de tuinaanleg gaan ze uitermate vakkundig te werk, waarbij gebruik gemaakt wordt van goede en degelijke materialen zodat u lang plezier heeft van uw nieuwe tuin.

Genieten van een mooi aangelegde tuin

Tegenwoordig is een tuin echt een extra leefruimte, een verlengstuk van uw woning. Het is dus van belang dat u zich hier thuis voelt en er lekker kunt ontspannen maar ook dat bijvoorbeeld uw kinderen er kunnen spelen. Voordat er een ontwerp wordt gemaakt, maken de deskundige ontwerpers van Hereijgers Tuinen een uitgebreide inventarisatie van uw wensen, eisen en van de mogelijkheden. Vervolgens wordt er in eigen beheer een ontwerp gemaakt waarna uw droomtuin kan worden aangelegd. HTM Totaaltuinen in Zundert kunt u inschakelen voor een totaalontwerp: dus niet alleen voor de aanleg van een gazon of terras, ze kunnen voor u gelijk ook de bestrating, verlichting of borders met bloemen aanleggen. U hoeft daarna alleen nog maar te genieten van uw tuin, want ook het onderhoud kunt u aan hen overlaten. Dit kan eenmalig, maar er zijn ook onderhoudscontracten zodat uw tuin op regelmatige basis uitstekend wordt onderhouden, het hele jaar rond.

Wilt u ook een prachtige tuin?

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u uw huidige tuin eens grondig aanpakken of moderniseren? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met de experts van hovenier HTM Totaaltuinen in Zundert. Ze adviseren u graag bij uw zoektocht naar een droomtuin zodat u snel weet wat er allemaal mogelijk is. Ook kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Waar wacht u nog op?

https://www.htm-totaaltuinen.nl/