Wijn en proefkunde
Image default
Aanbiedingen

Betaalbare taxi service op Schiphol

Beste en betaalbare taxi service in Schiphol 

Taxi Schiphol 

Kies er ook voor om je op te laten halen per Schiphol taxi van huis met de gehele bagage en af te laten leveren boven op Schiphol bij de vertrekhallen. Voor internationale vluchten dient u 3 uur voor de vlucht met taxi Schiphol aanwezig te zijn. En voor Europese vluchten is dit twee uur. Schiphol is het hele jaar door erg hectisch, en dus ook het vervoer van en naar Schiphol. Houd dus altijd rekening met wat extra tijd, overwegend ’s ochtends en ’s avonds is hoogste top tijdens overstap en schoolvakanties. 

Taxibestellen is juist de oplossing voor ritten ’s nachts als het openbaar vervoer is gestopt en familie leden willen slapen. Ook voor uw terugreis is het perfect dat er een chauffeur voor u is, om u veilig en tevreden te vervoeren. Het is van cruciaal belang voor ons ophaalproces om accurate en inclusieve mobiele telefoonnummers te hebben samen met de vluchtnummers. Vul de schema landingstijd van de vlucht in als tijd voor de chauffeur. De chauffeur zal het traject van deze reis bijhouden en zal na de landing contact met u opnemen. U krijgt de naam van de persoon, het mobiele telefoonnummer, het type vervoermiddel en het nummerbord van uw chauffeur. Zo kunt u in een rechte lijn contact blijven houden en zult u elkaar te allen tijde tegenkomen op de luchthaven. Wanneer u belt of een berichtje stuurt wanneer u (met uw bagage) klaar staat om te gaan, zorgt de chauffeur ervoor dat hij in de toekomst voor u klaarstaat bij Vertrekhal 3 boven deur D op het taxipad. Schiphol taxi is een betrouwbare oplossing voor vervoer.

Taxi diensten in Schiphol 

Reizen van of naar Schiphol betekent meestal extra bagage. Houdt u bij de keuze van uw vervoermiddel rekening met het aantal passagiers en het soort bagage. In het algemene idee hieronder hebben we het over koffers met een normaal bereik. Onze bagage zijn dan afgemeten tassen die onder de voeten of op de knie kunnen worden opgevangen indien gewenst. Wanneer u met een kleiner aantal passagiers bent, kan misschien een stoel naar beneden worden gehaald om meer koffers of bagage van vreemde afmetingen te vervoeren. Reserveer uw taxi vooraf bij ons voor een goede service. Wij zullen ervoor zorgen dat u op tijd bent voor uw vlucht. En als u terugkomt, houden we de route van uw vertrek in de gaten en brengen u en uw koffers veilig naar uw bestemming. Wij hanteren niet de taximeterprijzen. De prijs die u online ziet is de prijs die u betaalt. De prijs is bedoeld op basis van de normaal vervoer. U betaald nooit extra toeslag, dus de prijs is inclusief alles ! 

U kunt veilig betalen en gebruik te maken van verschillende online terugbetaling methoden, zoals Visa, Mastercard, ideal, AMEX, of PayPal. Als u dat wenst, kunt u ook contant betalen. Wij rekenen hier echter €2,50 administratiekosten voor. Ook omwille van veiligheidsredenen wensen wij online betaling. Exclusief, eenvoudig en online uw Schipholtaxi regelen en betalen. Vul uw adres en woonplaatsnummer in, de datum en tijd van vertrek, en wij tonen u direct de definitieve prijs op basis van de rechte koers.

  • Adres gevevens Almere
  • Bedrijfsnaam: Taxibestellen.nl | Taxi en Schiphol taxi
  • Adres: James Cookroute 99
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
  • Categorie: Taxibedrijf
  • Website: Taxibestellen.nl
  • Route: Routebeschrijving