Hoge kwaliteit vloeren vindt u bij deze specialist in Eindhoven

Gaat u verhuizen en bent u nog op zoek naar een vloer die perfect past bij uw nieuwe interieur? Is uw huidige vloer aan vervanging toe of wilt u uw woonkamer eens goed opfrissen? Om wat voor reden u ook een vloer zoekt, bij Vinylwood is de kans van slagen groot. De afgelopen jaren heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in het leveren en leggen van hoogwaardige en duurzame PVC vloeren in Eindhoven, Helmond en de rest van Noord-Brabant. Zij hebben al vele klanten mogen voorzien van de mooiste vloeren die nog jaren meegaan. De dienstverlening die zij aanbieden kenmerkt zich dan ook aan de hoge kwaliteit. Niet alleen de vloeren zijn van uitstekend materiaal, het personeel legt deze ook keurig bij u op de gewenste locatie.

Kies uit verschillende soorten vloeren

Brengt u een bezoek aan deze specialist, dan kiest u bij hen in Eindhoven uit verschillende soorten vloeren. Niet alleen hebben zij diverse vloeren, maar ook qua afwerkingen is de keuze enorm. Er is dus nagenoeg altijd wel een vloer die perfect aansluit bij uw interieur. Kies voor PVC vloeren met een prachtige, natuurlijke houten look of vloeren die geschikt zijn voor de badkamer. In het uitgebreide assortiment van Vinylwood zijn ook de volgende PVC vloeren opgenomen:

  • PVC Vinyltegels
  • PVC Vinylplanken
  • PVC Visgraat Vinylplanken

Laat de vloer leggen

Deze specialist is dus perfect in staat om verschillende vloeren te leveren in Eindhoven, Helmond en Ekkersrijt. Maar de service gaat verder. Naast de levering kunnen zij de gewenste vloer ook op professionele wijze voor u leggen. Het leggen van een PVC vloer is immers een ingewikkelde klus die in één keer goed moet gebeuren. Alleen dan houdt u een egale en gladde vloer over. De kleuren van hun vloeren kunt u tevens kiezen wanneer zij langskomen om de vloer op te meten. Wilt u een van de vloeren laten leggen in Eindhoven of omgeving? Neem contact met hen op!

https://www.vinylwood.nl/

Kom langs bij deze brasserie in Groningen

De Leyhoeve is een brasserie in Groningen waar u zeven dagen in de week terecht kunt voor een lunch, diner of gewoon een goede kop koffie of thee. Bij de lunch heeft u hier de keuze uit diverse belegde broodjes, verse soep, tosti’s en maaltijdsalades. Komt u dineren? Dan kunt u kiezen voor een driegangendiner met voor- hoofd- en nagerecht. Alles is à la carte te bestellen. Ga voor een vlees- of visgerecht of een speciaal seizoensgebonden gerecht. Ook qua voorgerechten en desserts is er volop keus. In deze brasserie, gelegen tegenover station Europapark in Groningen, geniet iedereen van een heerlijke maaltijd. Reserveer eenvoudig telefonisch of online.

Hier is ook een uniek verzorgingshuis

De Leyhoeve is een brasserie in Groningen, maar is voornamelijk een verzorgingshuis. Hier kunnen echtparen samenwonen, ongeacht de zorg die hiervoor nodig is. Het verzorgingshuis bestaat uit 208 ruime appartementen met volop licht en een mooi balkon. Er zijn appartementen in zeven verschillende afmetingen en ieder appartement wordt aangepast aan de voorkeuren van de bewoners. In dit wooncomplex krijgen bewoners een uitstekende service en staan de gastvrije medewerkers altijd voor hen klaar. Zo genieten de cliënten zorgeloos van hun oude dag.

Goede bereikbaarheid

Zowel de brasserie als het verzorgingshuis van De Leyhoeve in Groningen zijn goed bereikbaar. Ze liggen vlak bij een bus- en treinstation en ook met de auto kunt u er gemakkelijk komen. Het wooncomplex heeft een eigen parkeergarage en wanneer u de brasserie bezoekt, kunt u eenvoudig parkeren in de parkeergarage van station Europapark. Door deze voorzieningen kunnen familieleden en vrienden gemakkelijk op bezoek komen bij de bewoners van het verzorgingshuis en kunnen de ouderen ook prima zelf op stap in Groningen. Zo blijven ze mobiel en onder de mensen. En willen ze er eens uit, maar niet ver van huis? Dan is de brasserie om de hoek. Wat voor gemakt wenst een mens nog meer?