Diverse soorten uitvalschermen

Uitvalschermen worden gebruikt om extreme hitte en fel licht buiten te houden. Zonder scherm of zonwering kan het namelijk flink opwarmen in je woning. Daarnaast zorgen uitvalschermen voor een gezellige sfeer binnen. Dit komt door het gefilterde licht dat doorgelaten wordt. Er bestaan diverse soorten uitvalschermen die geschikt zijn in verschillende situaties. Lees verder en ontdek welk uitvalscherm het beste bij jou past.

Een traditioneel uitvalscherm

Een traditioneel uitvalscherm heeft aan beide kanten een arm. Deze armen bewegen op het moment dat je het scherm laat zakken. Omdat deze laag komen te hangen, zijn ze vooral geschikt op plekken waar niemand loopt. Hiermee zijn deze uitvalschermen ideaal voor bijvoorbeeld een balkon of voor een raam aan de voorkant van het huis.

Een uitvalscherm met glijarm

Ben je op zoek naar een uitvalscherm dat geschikt is voor plekken waar veel mensen langslopen? Dan is een uitvalscherm met glijarm een goede optie. Dit scherm heeft een grotere uitval dan een traditioneel scherm, waardoor mensen er gemakkelijk onderdoor kunnen lopen. Deze variant wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt bij winkels en restaurants.

Kies voor een uitvalscherm op maat

Bovengenoemde varianten zijn natuurlijk oneindig te combineren in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen. Heb je interesse in een uitvalscherm op maat? Schakel dan een bedrijf als Sunmaster in. Zij zijn gespecialiseerd in zonwering en rolluiken en kunnen jouw uitvalscherm compleet op maat maken. Je kiest zelf het type, het soort bediening, de kleur en het doekdessin. Bovendien geef je zelf de gewenste afmetingen door. Bij Sunmaster worden uitvalschermen van 80 tot maar liefst 1000 centimeter breed gemaakt, met een uitval van 95 tot 150 centimeter. Heb je al je wensen doorgegeven? Dan gaan de medewerkers zorgvuldig en vakkundig met jouw opdracht aan de slag. Hierbij ontvang je standaard twee jaar garantie en wordt kwaliteit te allen tijde gegarandeerd!

https://www.sunmaster.nl/