Wijn en proefkunde
Image default
Verbouwen

Bent u op zoek naar pvc-vloeren of houten vloeren in Noord-Brabant?

Bent u op zoek naar nieuwe vloeren? De vloer van een kamer heeft veel invloed op de sfeer, dus het loont om hier goed over na te denken. Daarnaast wilt u natuurlijk een vloer die lang meegaat en die voldoet aan uw praktische eisen. Bij de aankoop van een vloer heeft u de keuze uit verschillende materialen, die voor uiteenlopende situaties geschikt zijn.

De gebruiksvriendelijke pvc-vloer

Lijkt het u mooi om dezelfde vloer te hebben in alle kamers van uw huis, inclusief de badkamer en keuken? Dan zijn pvc-vloeren een uitstekende keuze voor uw woning in Noord-Brabant. Pvc is waterbestendig en is daardoor ook eenvoudig om schoon te maken. Ook als u vloerverwarming heeft, zijn pvc-vloeren zeer geschikt voor uw woning in Noord-Brabant.

De nadelen van een pvc-vloer

Er zijn ook minpunten verbonden aan pvc, die u er misschien toe zetten om niet te kiezen voor pvc-vloeren in uw huis in Noord-Brabant. Pvc-vloeren zijn zeker niet de goedkoopste vloeren op de markt. Bovendien is er soms een renovatie nodig voordat de vloer gelegd kan worden, omdat pvc alleen op een vlakke ondergrond kan worden gelegd.

Breng sfeer in huis met een houten vloer

Misschien droomt u ervan om houten vloeren te laten leggen in uw woning in Noord-Brabant. Hout is een klassiek materiaal dat een warme sfeer in uw kamers brengt en ook nog eens geluiddempend werkt. Houten vloeren brengen dus rust in uw huis in Noord-Brabant. Of u nu kiest voor massieve houten planken of voor een parketvloer; u heeft de keus uit tientallen soorten hout.

Bestel uw gewenste vloer

Wilt u verschillende soorten pvc-vloeren en houten vloeren bezichtigen in Noord-Brabant? Maak eens een afspraak bij de showroom van Van der Heijden Vloeren in Nuland. In deze winkel bestelt u allerlei verschillende vloeren van een hoge kwaliteit bestellen. Zo krijgt u de vloer die echt bij u past. Ontdek het aanbod van deze specialist en bezoek hun showroom in Nuland!