Wijnenproefkunde

Een trap laten maken door deze professional

Wanneer u uw trap wilt laten maken of zelfs vervangen, is het aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen. Een trap is namelijk een heel specifiek onderdeel en dient gerepareerd of vervangen te worden met grote precisie en deskundigheid. Timmerbedrijf Schenning uit Eersel is zo’n specialist die u kunt inschakelen voor al uw timmerwerkzaamheden. Al meer dan 25 jaar zijn ze werkzaam in deze branche en hebben ze al vele ramen, deuren, kozijnen en trappen geproduceerd. Ze werken zowel voor aannemers als particulieren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in diverse timmerwerken, zoals plinten, architraven en schuur- en schaafwerk.

Profiteer van een volledig op maat gemaakte trap

Een trap laten maken door Timmerbedrijf Schenning betekent dat u profiteert van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. De trappen worden handgemaakt en zijn volledig op maat, afgestemd op uw wensen. Geef zelf aan hoe de trap eruit moet komen te zien en welk materiaal gebruikt moet worden. Ga voor een moderne of juist een klassieke uitstraling. Op deze manier zorgt u ervoor dat de trap helemaal aansluit bij uw interieur. De professionals van dit bedrijf komen eerst bij u thuis om uw trap op te meten. Vervolgens tekenen ze aan de hand van uw wensen een ontwerp uit. Bent u helemaal tevreden? Dan beginnen ze met de productie van de trap. Wanneer deze klaar is komen ze de trap plaatsen. Zo profiteert u in een handomdraai van een nieuwe of gerepareerde trap.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Timmerbedrijf Schenning profiteert u niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens van een goede prijs. Daarnaast wordt u tijdens het gehele project op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en wordt alles met u overlegd. Zo weet u zeker dat de trap volledig aansluit op uw wensen en komt u niet voor verrassingen te staan. Door de korte levertijd is uw trap ook nog eens zo geïnstalleerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Timmerbedrijf Schenning. Zij helpen u graag verder!

https://timmerbedrijfschenning.nl

Een dakkapel kopen voor mooi lichtinval

Overweegt u om een dakkapel te kopen? Dit biedt u vele voordelen, zoals het creëren van meer licht. Geef uw woning een upgraden met een BASkapel en u bent verzekerd van extra ruimte zonder verlies van licht of kosten te maken voor een vergunning. Kortom, BASkapel is dé beste oplossing als u een dakkapel wilt kopen.

Beschikbaar door heel Nederland

Er is altijd wel een locatie bij u in de buurt, want een dakkapel van dit merk kopen doet u bij verschillende dealers door heel Nederland. U kiest dan uit verschillende maatvoeringen, zodat u bepaalt welk formaat u wilt hebben. Daarbij oogt een BASkapel goed, omdat de vorm van het dak optisch gewaarborgd blijft. Alle oplossingen zijn voorzien van uitmuntend VELUX HR++ glas. Heeft u liever ander glas? Geen probleem. Zij hebben ook ander glas van dit merk zoals veiligheidsglas of zelfreinigende opties.

Een vergunning is niet nodig

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanvragen van een vergunning. Bij het plaatsen van een BASkapel is dit in de meeste gevallen namelijk niet nodig. Daar bespaart u een hoop tijd en geld mee, wat normaal gesproken gepaard gaat met de aanvraag ervan. Naast de vele voordelen die een BASkapel oplevert, monteren zij deze ook nog eens voor een scherpe prijs. De BASkapel kan in veel maten worden gemonteerd omdat deze op maat wordt gemaakt.

Bestellen en monteren

Tot op heden zijn er ontzettend veel tevreden klanten over het product. Bent u benieuwd geworden naar de BASkapel en zou u graag meer informatie ontvangen? Neem direct contact met hen op door het formulier in te vullen op de website of breng een bezoek aan een van de dealers bij u in de buurt. Op die manier ziet u zelf de mogelijkheden en het prachtige ontwerp. Vergoot de lichtinval in uw woning en ontdek de mogelijkheden!

https://www.baskapel.nl/
Wijnenproefkunde

Stabilisatiezand zorgt voor een stabiele fundering

Stabilisatiezand, ook wel stabilisatiemortel genoemd, is een mix van zand en cement. Door stabilisatiezand aan te brengen onder bestratingen wordt de ondergrond stabieler, waardoor de kans op verzakkingen kleiner wordt. Dit zand is trouwens niet alleen geschikt voor bestratingen, maar ook voor ander zwaar belastbaar straatwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opritten, erven en terrassen. Door bij zo’n soort bouwproject mortel te gebruiken, heeft u gegarandeerd een mooi vlak en stevig resultaat.

Deskundig advies over samenstelling en hoeveelheid

Vindt u het lastig om de hoeveelheid stabilisatiemortel voor uw specifieke project te bepalen? Schakel dan de hulp in van Multi Mortel Brabant. Dit bedrijf levert hoogwaardig stabilisatiezand voor relatief kleine projecten en helpt u graag met het berekenen van de juiste hoeveelheid en samenstelling. De standaard mix voor stabilisatiemortel bevat 100 kilogram cement per vierkante meter. Op uw verzoek kan er echter ook mortel met een andere samenstelling geproduceerd worden. De hoeveelheid en samenstelling worden met een computer berekend, wat zeer nauwkeurige resultaten oplevert. Zo heeft u precies het product wat u nodig heeft en kunt u snel aan de slag.

Afhalen of bezorgen? De keuze is aan u

Bij Multi Mortel Brabant kunt u stabilisatiezand ophalen, maar u kunt het ook laten bezorgen. Dan hoeft u er niet zelf mee te sjouwen. Geef uw voorkeur door en dit bedrijf zorgt dat uw zand op tijd klaar staat of bezorgd wordt. Zorg bij afhalen wel voor een geschikte aanhanger die u onder de betoncentrale kunt rijden. Binnen enkele minuten is uw aanhanger geladen en kunt u vertrekken.

Aanverwante producten

Naast stabilisatiezand kunt u bij dit bedrijf ook aanverwante producten bestellen. Zo kunt u hier ook terecht voor vloerenspecie en stampbeton. Ook aanvullende producten zoals vertrager, afdekzeil, vezelversterking en een wapeningsnet van glasvezel behoren tot het assortiment. Hierdoor heeft u snel alles in huis voor het uitvoeren van uw project.

https://www.multimortelbrabant.nl/