Populariteit vechtsport groeit: ook vrouwen willen bokshandschoenen!

Al vele jaren is er een uitgebreid assortiment aan bokshandschoenen voor mannen verkrijgbaar. Tot een aantal jaar geleden werd vechtsport dan ook voornamelijk gezien als een sport die enkel door mannen wordt beoefend. Bedenk maar eens een paar grote namen binnen de bokswereld en u zult al snel de namen benoemen van mannelijke legendes zoals Mike Tyson en Muhammad Ali. Echter is vechtsport de afgelopen jaren ook steeds populairder geworden onder vrouwen. Naast dat deze sport onwijs goed is voor de conditie en gezondheid, maakt het vrouwen ook weerbaarder en zelfverzekerder wanneer ze trainen op een stootkussen. De tijd dat bokshandschoenen alleen voor mannen verkrijgbaar waren, behoort dan ook tot het verleden.

Waar moet u als vrouw op letten bij het aanschaffen van bokshandschoenen?

Het aanschaffen van bokshandschoenen kan best lastig zijn, want waar dient u op te letten? Bepaal allereerst het doeleinde: wilt u ze bijvoorbeeld gebruiken voor trainingen met een stootkussen of juist voor wedstrijden? Het volgende belangrijke punt is de materiaalkeuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit kunstleer of leer. Kiest u voor bokshandschoenen van kunstleer dan bent u over het algemeen wat goedkoper uit. Kunstleer is daarentegen wel wat kwetsbaarder. Desondanks zijn deze handschoenen een prima keus voor beginners! Bent u een gevorderde bokser? Dan is de leren variant een goede keuze. Tot slot moet u nog de gewenste kleur en maat kiezen. Om de juiste maat bokshandschoen te bepalen kunt u de volgende richtlijnen aanhouden: vrouwen onder de 60kg gebruiken meestal 10 OZ en voor vrouwen boven de 60kg wordt 12 OZ veelal aangeraden. Een goede bokshandschoen mag niet strak zitten en zeker niet afknellen. Dit vergroot namelijk de kans op blessures.

Kies voor stoere en fancy bokshandschoenen

Een vrouw staat er om bekend zichzelf goed te willen verzorgen. Hierbij kan gedacht worden aan mooie kleding, make-up of een goed verzorgd kapsel. Uiteraard hoort een leuke vechtsport outfit hier ook bij. Door de groeiende populariteit van vechtsport, zijn er tegenwoordig ook verschillende bokshandschoenen, stootkussens en andere accessoires voor vrouwen verkrijgbaar. Rumble Store Holland heeft een breed assortiment aan vechtsportartikelen en zorgt ervoor dat vrouwen er ook goed uit kunnen zien tijdens het beoefenen van een stoere vechtsport.

Een hometrainer kopen doe je bij deze specialist

Wil je sportief bezig zijn, maar hiervoor liever niet de deur uitgaan? Bestel dan een hometrainer en maak van je huis een sportschool. In de webshop van NRG Fitness BV kun je eenvoudig een hometrainer kopen. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan diverse fitnessapparaten voor thuis. De apparaten zijn erg uiteenlopend en zijn geschikt voor verschillende fitnessdoelen. Wil je bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen en conditie vergroten? Of wil je juist jouw spieren versoepelen? Deze specialist heeft alles om jouw doelen te behalen!

Het geschikte fitnessapparaat voor elk moment

Een hometrainer is een geschikt cardioapparaat voor sporters, maar ook wanneer je aan het revalideren bent of gewoonweg van fietsen houdt. Dit cardioapparaat heeft geen impact op je gewrichten waardoor blessures tot een minimum beperkt worden. Bij dit bedrijf heb je keuze uit diverse soorten hometrainers. Zo hebben ze manuele hometrainers die niet werken op stroom, maar door middel van een manuele rem. Daarnaast zijn er ook computergestuurde apparaten die werken met een elektromagneet en weerstandsniveaus.

Kies uit toonaangevende merken

Wanneer je een hometrainer of ander apparaat wilt kopen, heb je bij NRG Fitness BV de keuze uit verschillende merken. Denk daarbij aan merken als Endurance, Finnlo Fitness, Nautilus en Toorx Fitness. Deze merken bieden apparaten aan van de beste kwaliteit. Kies voor een van de cardioapparaten, zoals een crosstrainer, spinbike of loopband. Daarnaast koop je bij deze specialist ook accessoires, zoals een hartslagmeter. Hiermee kun je jouw conditie vaststellen en bepalen of dit in de loop van de tijd verbeterd. Het is natuurlijk wel zo fijn om te kunnen zien dat je vooruitgang boekt.

Vraag advies

Een hometrainer kopen was nog nooit zo makkelijk door de overzichtelijke webshop van NRG Fitness BV. Bestel je apparaat online en betaal achteraf via Klarna. Wanneer je jouw bestelling voor 16:00 uur plaatst, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd indien je toch een ander apparaat wilt bestellen. Wil je advies of heb je andere vragen? Neem dan contact op met NRG Fitness BV.

https://www.nrgfitness.nl