Wat een top service bij het ICT bedrijf van Arnhem!

Wij, als bedrijf, gingen op zoek naar een ICT bedrijf in de omgeving van Arnhem die ons kon helpen met ons ICT probleem. Eerst lieten we onze ICT door een andere partij doen, maar daardoor ging onze ICT juist achteruit en hadden we steeds problemen daarmee. Daarom zijn we weggegaan bij dat bedrijf en wilden we iemand anders onze ICT laten doen, maar wie?

Een ICT bedrijf in de omgeving van Arnhem zoeken die ons kon helpen

In het begin was het heel goed zoeken waar wij het beste ICT bedrijf uit de omgeving van Arnhem konden vinden. We gingen eerst in de omgeving kijken of er ter plaatsen ICT bedrijven waren die iets voor ons konden betekenen. Daar kwamen niet veel resultaten uit en gingen daarom het internet op. Al snel kwamen we bij het bedrijf van Xantion terecht. We bekeken de website en wat ze allemaal te bieden hadden. De eerste indruk was zeer positief en we hadden meteen contact opgenomen met hen. Nadat eerste contact via de telefoon, hadden we een echt gesprek bij hun op kantoor om de werkwijze te bespreken en wat ze allemaal voor ons konden betekenen als bedrijf. We waren erg nieuwsgierig om te kijken wat ze ons te bieden hadden.

Geen beter bedrijf kunnen vinden!

Op de dag van de afspraak gingen we naar Xantion toe om daar eens te praten. Het begin van het gesprek ging heel soepel en we zaten allemaal op dezelfde lijn wat we precies zochten. Daarna gingen ze de werkwijze van hun bedrijf met ons doornemen of dit geschikt was voor ons. In ons geval was dat ook en daarom gingen wij akkoord dat vanaf toen onze ICT gedaan wordt door Xantion. Van deze keuze hebben we absoluut geen spijt! De ICT hier gaat soepel en loopt als water uit de kraan. We hadden echt geen beter bedrijf kunnen vinden dan Xantion.

Xantion

Bent u benieuwd wat Xantion allemaal te bieden heeft als bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bovendien kunt u op de website van Xantion meer informatie vinden over de werkwijze en over de producten en diensten die wij u kunnen aanbieden.