Opvallen met een unieke verkoopwagen

De passie van InnovaN Trailers is om samen met u, uw budget en uw wensen een unieke verkoopwagen/marktwagen te ontwerpen en te produceren. Deze verkoopwagen moet een perfecte uitstraling hebben zodat uw wagen een echte eyecatcher is en nieuwe klanten zal aantrekken.

InnovaN Trailers BV is een modern, innovatief en dynamisch bedrijf in Ede. Door hun jarenlange ervaring zijn zij toonaangevend in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige op maat gemaakte verkoopwagens. Daarnaast kunt u bij hun terecht voor occasions, verhuur, leasing en service & onderhoud van verkoopwagens.

 

Verkoopwagens op maat

Een verkoopwagen geheel naar uw wens laten bouwen is niet iets wat u dagelijks doet. Dat beseffen ze bij InnovaN Trailers. U kunt daarom bij hun vanaf het begin rekenen op een goede advisering en een correcte begeleiding door één vast aanspreekpunt. Zij gaan graag met u om tafel zitten en denken met u mee. Het is hun streven is dat al uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Door hun ruime kennis en marktervaring kunnen zij u voorzien van een gedegen en passend advies. Het doel van InnovaN Trailers is voor u een verkoopwagen te bouwen die uw bedrijf naar een hoger plan tilt en uw omzet een boost geeft.

 

De standaard verkoopwagens

Naast het produceren van maatwerk verkoopwagens kunt u bij InnovaN Trailers ook terecht voor standaard wagens. Het assortiment bestaat uit de volgende wagens:

·        InnovaN Basic

·        InnovaN Hefdak wagen

·        InnovaN Markttopper

 

De voordelen van uw keuze voor één van de standaard wagens InnovaN Trailers op een rij:

·        Kortere levertijden

·        Doordachte oplossingen voor de ambulante handel

·        Vele mogelijkheden en opties die zorgen voor een uniek eindresultaat

·        Kwalitatief hoogwaardige afwerking

·        Gunstige prijzen

 

Uiteraard kunt u ook bij de standaard wagens rekenen op een goede begeleiding en professioneel advies. Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van de standaard wagens van InnovaN Trailers.