Wijnenproefkunde

Veiligheid voorop

Schade rijden met je auto niemand zit er op te wachten. Een groot deel van het schade rijden gebeurt tijdens het inparkeren en manoeuvreren. Je kan bijvoorbeeld iets te onvoorzichtig hebben ingedraaid op dat krappe plekje, je portier even net te wijd hebben opgedaan of niet goed gekeken bij het wegrijden. Je hebt sneller parkeerschade dan je lief is. Dit kan komen door de onoplettendheid van een ander, maar vaak ligt de schuld bij jezelf.  Als je schade rijdt, herken je ook vast wel dat je niet meteen naar de verzekeraar gaat voor een krasje of deukje. Dit omdat de schade vaak gevolg is van eigen fout, hierdoor gaat bij aangeven bij de verzekeraar je premie omlaag. Een schrale troost is wel dat je lang niet de enige bent die schade rijdt bij het inparkeren en manoeuvreren. In dit artikel een aantal tips hoe je schade kan voorkomen en hoe je een beter zicht rondom je voertuig kan creëren.

Tips om schade te voorkomen
Jos van der Drift (ANWB-expert) heeft een 5-tal tips samengesteld om de kans op parkeerschade zo klein mogelijk te houden.
1. Probeer voor beter zicht je auto zoveel mogelijk achteruit in te parkeren. Zo heb je beter zicht tijdens het wegrijden.
2. Klap je spiegels in als je je auto hebt ingeparkeerd. Om te voorkomen dat iemand je spiegel eraf rijdt.
3. Vraag een mede passagier om uit te stappen en mee te kijken. Een second opinion kan nooit kwaad.
4. Vermijd parkeerplekken onder bomen. Door dit te vermijden voorkom je vallende takken op je auto.
5. Glad op de weg? Ga dan voor winterbanden. Met winterbanden heb je meer grip en voorkom je slippen.

Beter zicht
Een andere veel makkelijkere, maar iets meer kostbare oplossing, kan zijn je zicht verbeteren door een achteruitrijcamera set. Door Achteruitrijcamera installerenKrijg je een veel beter zicht wat er rond en om je auto gebeurd. Dit maakt het inparkeren een heel stuk makkelijker. Je kan via een monitor alles zien wat er achter je auto gebeurd. Zo kan je op tijd ontdekken of je bijna ergens tegen aanrijdt.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl
Wijnenproefkunde

Hoe je omgaat met zuurstofplanten vind je op vijverhandboek.nl

Op de website vijverhandboek.nl vind je hoe je moet omgaan met diverse planten, zowel ook met zuurstofplanten. Deze planten hebben veel onderhoud nodig in een vijver, net zoals andere waterplanten dat ook hebben. Je kunt hierbij denken aan het snoeien van de zuurstofplanten, maar ook aan het verplanten van deze planten. Dat betekent dat je ze soms moet verplaatsen om te zorgen dat ze beter ontwikkelen. Daarnaast is het ook van groot belang dat je de juiste voedingstoffen geeft aan de zuurstofplanten zodat ze goed kunne groeien en blijven leven. De groei van de planten loopt anders terug in je vijver en dat zou zonde zijn.

Tips over de planten

Door middel van de tips over zuurstofplanten op de website van vijverhandboek.nl zorg je dat ze hun werk in de vijver goed kunnen doen. Het water in de vijver wordt door deze planten namelijk helder gehouden en dat is natuurlijk wat je wil. Je wil geen vieze vijver waar je niet kunt zien wat er allemaal in groet. Dan staan de rest van de planten in een vies troebel badje en dat kan je dus voorkomen door de planten te plaatsen. Een paar keer per jaar hebben ze weer een onderhoudsbeurt nodig om goed te kunnen overleven.

Hoe plaats je het?

Als je de zuurstofplanten gaat plaatsen moet je een mand gebruiken die ongeveer twintig bij twintig centimeter breed en lang is, om zo de plant genoeg ruimte te geven om te kunnen groeien. Je gebruikt als mengsel voor de grond drie delen van het witte zand en een deel van dat is aarde dat je nodig hebt voor de plaatsing van deze planten. Door meerdere stengels in een bos te maken zorg je dat de platen samen worden gevoegd met vijf of zes stengels. Dit is goed zodat het groeiproces van start kan gaan. Door ze goed vast te zetten in de aarde voorkom je dat ze gaan loslaten ne het hele effect van de zuurstofplanten wordt weggenomen. Het si dus van essentieel belang dat je goed de instructies volgt die je op de website kunt vinden wanneer je de planten gaat plaatsen in je vijver. Bereid je goed voor om zo al te beginne met een goede start, zodat het onderhoud van de planten niet zo moeilijk meer is.

Wijnenproefkunde

Gadgets in je bedrijf voor groei

Om je personeel optimaal te laten presteren hebben ze complimenten, steun, feedback en gadgets nodig. Het laatste gaan we het over hebben in deze blog. Gadgets zijn haast niet meer weg te denken uit onze samenleving. Is je telefoon leeg? Koop een powerbank! Zin in muziek? Koop een portable speaker. Er zijn talloze gadgets op de markt en ook veel gadgets die heel erg duurzaam zijn. Zo zijn er gadgets die werken op zonne-energie of ze zijn gemaakt van een duurzaam materiaal. Gadgets laten zien dat jij als bedrijf innovatief ben en mee gaat met de tijd. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met top gadgets die goed zijn als relatiegeschenk.

Relatiegeschenk

Een duurzaam gadget als relatiegeschenk  is een manier om waardering te uiten of te feliciteren met behalen van bepaalde successen. Ze helpen met het versterken van relaties en van klanten en medewerkers. Daarnaast kan je de gadgets bedrukken met logo’s of een boodschap om het nog sterker te maken. De gadgets dienen dus ook als een reclame tool. De grootte van het geschenk kan bepalen hoeveel waardering je er voor krijgt. Ga je bijvoorbeeld voor een draadloze achteruitrijcamera?  Of ga je toch voor een normale achteruitrijcamera set? De keuze van de gadget kan veel invloed hebben op de relatie. Denk er dus goed over na.

Gadgets kunnen dus ook dienen als reclame boodschap. Door gadgets te schenken zet je het bedrijf in een goed daglicht bij relaties. Maar je kan ook een nieuwe relatie aangaan door relatiegeschenken weg te geven aan nieuwe klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan USB stick die je uitdeelt op evenementen. Daarop zet je een logo of een boodschap. Je kan er ook voor kiezen om een product uit te delen wat echt gebruikt wordt en waar toch de boodschap opstaat. Zo schep je direct een goede band tussen jou en het potentiële bedrijf.

 

https://www.vanzwitserland.nl/
Wijnenproefkunde

Waarom de administratie belangrijk is

Veel ondernemers vinden de administratie een vervelend klusje. Het kost immers veel werk en niet elke ondernemer heeft er verstand van. Schuif jij het ook vaak naar het aller laatste moment? Dan ga ik je een aantal redenen geven om hier mee te stoppen en tijdig te gaan beginnen met je administratie.

De eerste reden waarom je de administratie moet bijhouden is dat het je later tijd scheelt. Je jaarlijkse aangifte voelt altijd heel erg ver weg maar voordat je het weet is het weer zo ver. Als je dagelijks je administratie doet ben je hooguit 15 minuten mee bezig. Als je al dit werkt keer op keer skipt stapelt al dit werk zich op en moet je de volledige aangifte op het laatste moment doen. De kans is dan ook heel er groot dat je veel documenten kwijt bent en je administratie niet meer klopt. Als je erg slordig bent en slecht bent met administratie is het misschien handig om een deel van de administratie uit handen te geven. Kies er bijvoorbeeld voor om de salarisverwerking uitbesteden zodat jij meer tijd over houdt voor andere zaken zoals andere administratie of je onderneming.

De tweede reden is dat de administratie de basis is van je bedrijf. Als jij op de hoogte bent van de in- en uitgaven van je bedrijf kan jij ook het bedrijf beter besturen. Een handig overzicht met alle kosten en inkomsten bieden perspectief en een draadlijn die je kan volgen. Zo is er duidelijk te zien hoeveel klanten je hebt en welke klanten het belangrijkst zijn voor de omzet. Daarnaast kan zie je een duidelijk overzicht welke facturen je nog moet betalen. Kortom administratie is noodzakelijk voor een gezond bedrijf.

De laatste reden is dat je klaar bent voor de belastingcontrole. Bij het missen van de aangifte kan je een boete krijgen. En dat wil je natuurlijk niet als de administratie niks voor jou is geef dan de salarisadministratie uit handen.

https://www.cbbs.nl/
Wijnenproefkunde

Nederlandse succes

Het aantal bedrijven in Nederland is enorm. Om precies te zijn een half miljoen. Deze bedrijven zijn er een veel verschillende rechtsvormen en maten. Van een groot bedrijf die internationaal te werk gaat zoals, shell tot een zpp’er die zijn werkzaamheden vanuit zijn zolder verricht. Beiden kunnen succesvol zijn aangezien succesvol een subjectief woord is. Succesvol zijn gaat wordt wel steeds lastiger aangezien de consument steeds mondiger en brutaler wordt. Daarnaast neemt de concurrentie erg toe en is het belangrijk om jezelf te onderscheiden. Maar wat nog belangrijker is dan deze twee dwarsbomen is kwaliteit. Kwaliteit is een term die op meerdere niveaus te pas komt. Het is een term die van zelf sprekend wordt beschouwt bij het product wat een bedrijf levert, maar ook de service die het bedrijf naast het product levert moet goed zijn. Als de klant van het bedrijf iets anders dan kwaliteit ervaart is er een grote kans dat de klant de diensten of producten niet meer gaan kopen. Vaak wordt is er een aanname dat een groot bedrijf daar veel sterker in presteert dan kleiner bedrijven. Echter is dat een aanname die niet klopt. Kleinere bedrijven streven namelijk vaak niet naar puur winst. Hierdoor geven ze meer om hun product en zijn ze bereid om een extra stapje te zetten. Wat je wel merkt bij kleinere bedrijven is dat ze minder kapitaal beschikbaar hebben wat een groot bedrijf wel heeft. Bij een groot bedrijf komt veel bij kijken. Zeker als het bedrijf snel groeit is het soms lastig om alle zaken bij te houden. Deze problemen kan je tackelen door bijvoorbeeld een salarisadministratie systeem aan te schaffen. Hierdoor worden je taken versimpelt. Daarnaast is het een aanrader om een HR software aan te schaffen. Zo kun je als bedrijf je meer focussen op andere zaken waar het bedrijf voor streeft.

https://www.cbbs.nl/
Wijnenproefkunde

Arabische winkels

Wanneer je Arabic food products wil kopen is het verstandig om op zoek te gaan naar Arabische winkels in de buurt. Tegenwoordig zijn er meer Arabische winkels omdat de vraag naar Arabic food products groot is. Mensen die in restaurants Arabische gerehcten hebben geproefd willen het vaak ook zelf thuis maken.

Zoekmachine

Als je een Arabische winkel bij jou in de buurt wil vinden kun je gebruik maken van een zoekmachine zoals Google bijvoorbeeld. Dit werkt het best wanneer je gebruik maakt van je smartphone omdat het locatievoorziening heeft en zo de dichtstbijzijnde Arabische winkel kan laten zien. Je kunt ook de naam van je stad toevoegen aan je zoekterm als je liever je laptop gebruik bij het zoeken naar Arabic food products.

Online winkelen

Een andere optie is online winkelen naar Arabic food products waardoor het niet nodig is om een Arabische winkel te vinden. In plaats van zoeken naar een Arabische winkel kun je Arabic food products online kopen en thuis laten bezorgen. Online winkelen is dan ook heel normaal tegenwoordig en in Nederland heeft meer dan 80% van de bevolking wel eens iets online besteld. Je kunt er dus zeker van zijn dat alles wat je koopt netjes thuis wordt bezorgd.

Intolerant voor FODMAPS in voeding?

Ben je intolerant voor de natuurlijk stof FODMAPS in voeding? De letters FODMAP staan voor Fermenteerbare Oligosachariden, Disachariden, Monosachariden and Polyolen. Het zijn koolhydraten die slecht of soms helemaal niet worden opgenomen in de dunne darm. Hierdoor komen ze terecht in de dikke darm. Voedingsproducten waar FODMAP’s in voorkomen zijn bijvoorbeeld bloemkool en avocado’s. Maar ook beschuit, couscous, pasta van tarwe, pizza’s, zoete aardappel en nog vele andere voedingsmiddelen. Om er zeker van te zijn dat je geen producten eet die FODMAPS bevatten in het aan te raden om je hier goed in te verdiepen. Er zijn online namelijk lijsten te vinden met welke voedingsproducten wel of niet geschikt zijn als je FODMAP intolerant bent. Zeker wanneer je een FODMAPS-dieet wilt volgen. Benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken? Dan is het raadzaam om dit artikel zeker nog even verder te lezen. Wij gaan je alles vertellen wat je moet weten!

Start met een dieet

Ben je FODMAP producten intolerant en wil je daarom graag gaan starten met een dieet? Samen met een diëtist kun je vaststellen van welke koolhydraten je last hebt. Dit is geen makkelijk onderzoek. Sterker nog: het neemt veel tijd in beslag en het duurt lang voordat je de juiste inzichten hebt. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat je advies vraagt aan een diëtist die FODMAP geschoold is. Zo weet je in ieder geval zeker dat je in goede handen bent! Let wel op: helaas worden er jaarlijks maar een aantal sessies van de diëtist vergoed. Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar en voorkom dat je voor vervelende verassingen komt te staan. De kans is namelijk gewoon aanwezig dat u verzekerd bent voor een aantal sessies. En zo niet, is het zeker het overwegen waard om eventueel zelf een aantal extra sessies te betalen.

Wijnenproefkunde

Tips voor een goed restaurant in Beverwijk

Restaurant Beverwijk wordt niet zomaar een goed restaurant. Er zijn verschillende factoren die komen kijken bij een goed restaurant. Wanneer je een nieuw restaurant begint is het altijd een kans. Je weet nooit of er mensen komen, en of de mensen het gezellig vinden. Dit artikel is geschreven om tips te geven voor een goed restaurant Beverwijk.

Kans

Het is natuurlijk altijd een kans of een restaurant in Beverwijk kan gaan slagen. Wel kan er veel gedaan worden om de kans groter te maken dat het restaurant gaat slagen. Dat is de reden dat dit artikel is geschreven, om zo de kans te doen vergroten. In de volgende alinea zullen een aantal tips gegeven worden om zo het restaurant in Beverwijk te doen slagen.

Tips

Om het restaurant in Beverwijk te doen slagen zijn er verschillende tips die je kunt gebruiken.

Tip 1:

De eerste tip is de doelgroep in kaart te brengen. Voordat je kunt beginnen met je restaurant in Beverwijk is het handig dat je de doelgroep in kaart brengt. Na het in kaart brengen van de doelgroep kan je de volgende tips lezen.

 

Tip 2:

Kies het soort restaurant dat past bij de doelgroep. Om het restaurant in Beverwijk te doen slagen moet de keuze van het soort restaurant bij de doelgroep passen.

 

Tip 3:

Zorg dat het interieur past bij de doelgroep en wat je wilt uitstralen met je restaurant. Het is belangrijk dat als je doelgroep 60+ is met veel geld, je geen gebruik maakt van goedkope stoelen.

 

Tip 4:

De belangrijkste tip is natuurlijk het eten. Zonder goed eten in je restaurant in Beverwijk is het niet mogelijk om de klanten die zijn geweest nog een keer terug te laten komen. Het soort eten wat je gaat serveren moet passen bij de doelgroep en de stijl die je wilt naleven.

 

Zoals je kunt lezen is het makkelijk om een goed restaurant in Beverwijk te hebben. Door bovenstaande tips wordt de kans wel groter.

Wijnenproefkunde

Een houten picknicktafel voor een leukere inrichting

Om onze tuin wat leuker in te richten, waren wij op zoek naar een houten picknicktafel. Wij wilden onze tuin wat speelser inrichten en kwamen daardoor tot de conclusie dat een houten picknicktafel goed binnen onze tuin zou passen. Nu was het natuurlijk nog wel de vraag waar wij deze houten picknicktafel zouden aanschaffen en hoe deze er precies uit moest zien. Zodoende kwamen wij terecht bij HoutenPicknicktafelKopen.nl. Deze website beschikt over enorm veel verschillende houten picknicktafels en zo wisten wij meteen waar wij nu echt naar op zoek waren. Wij besloten te kijken op de website en ons te oriënteren op de verschillende picknicktafels die er waren. Wij zijn toen een lijst gaan samenstellen van drie diverse picknicktafels die ons het meest aanspraken. Aan de hand van dit lijstje konden wij in een oogopslag zien naar welke houten picknicktafels onze interesse ging en zo konden wij ook kijken wat de specificaties van deze houten picknicktafels waren.

De verschillende houten picknicktafels

Houten picknicktafels zijn er in allerlei verschillende soorten. Dat is iets waar wij tijdens onze zoektocht naar een leuke houten picknicktafel zeker wel zijn achter gekomen. Doordat er zoveel verschillende houten picknicktafels zijn, vonden wij het in eerste instantie erg lastig om er een te kiezen en zo liep onze zoektocht op een gegeven moment aardig vast. Toch wisten wij op een gegeven moment verder te komen en vonden wij houten picknicktafels die ons erg leuk leken voor bij ons in de tuin. Omdat wij zoveel verschillende houten picknicktafels op het oog hadden, vroegen wij of de website met ons mee wilde denken en wilde kijken welke houten picknicktafel het beste in onze tuin zou passen. Wij hebben erg veel aan deze hulp gehad en hebben daardoor een erg leuke houten picknicktafel kunnen kiezen.

Erg blij met onze aankoop

Wat ons betreft is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen op de website van HoutenPicknicktafelKopen.nl. Wij hebben hier erg veel aan gehad en zijn dan ook erg blij met de houten picknicktafel die wij uiteindelijk hebben aangeschaft.

Wijnenproefkunde

Houten vloeren van Bax Houthandel maken van uw huis een thuis

Bax Houthandel ontwikkelt en produceert hoogwaardige houten vloeren die een warme en intieme sfeer creëren in elke kamer van uw huis. Maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een mooi, natuurlijk materiaal. Geen twee bomen zijn gelijk, dus elke vloer is uniek. Dit is de charme van een vloer van Bax Houthandel: elk huis heeft zijn eigen karakter. Ze zijn de belichaming van de levende cultuur. Houten vloeren brengen het gevoel van comfort in uw huis.

Houten vloeren vanaf de fabriek

Natuurlijk wilt u niet te veel betalen voor uw houten vloeren. Daarom koopt u natuurlijk bij Bax Houthandel direct af fabriek. Zij produceren grote hoeveelheden voor u en kunnen daarom hun eiken vloerdelen tegen de laagste prijs aanbieden. En dat is natuurlijk een super en top prijs-prestatieverhouding. Hun hoogwaardige vloeren geven elke omgeving een supergezellige sfeer. Door het grote aanbod heeft u veel mogelijkheden.

Gewaxt, geolied, gelakt of natuurlijk?

Het is belangrijk om te weten hoe u uw vloeren wilt (laten) afwerken. Water is de vijand van elke houten vloer en vooral parketvloeren zijn bijzonder gevoelig. Vochtig is het toverwoord wanneer u uw parket of plankenvloer wilt schoonmaken. Verwijder eerst alle grove vervuiling met een stofzuiger of een zachte bezem. Voor stofzuigers wordt een bijzonder zachte parketborstel aanbevolen. Vooral kleine steentjes laten vaak onaantrekkelijke krassen op de vloer achter.

Als het toch onverhoopt is gebeurd

Watervlekken kunnen zorgvuldig worden gepolijst met een beetje tandpasta. Vervolgens het parket opnieuw verzegelen met olie, was of vernis.

Bedek wasvlekken met vloeipapier of keukendoek. Daarna opwarmen met een strijkijzer, een haardroger. Het papier absorbeert de was van de houten vloer zonder resten achter te laten.

Water en spiritus gemengd in de verhouding 1 : 1 verwijdert alle soorten vetvlekken op uw parketvloer. Of het nu gaat om schoensmeer, sporen van hakken, teer of asfalt en ook chocolade. Zorgvuldig aanbrengen met een zachte doek, de vlek verwijderen en vervolgens onmiddellijk weer droogpoetsen.

In het geval van brandvlekken helpt het vaak als de vlek ruimhartig met mayonaise wordt gedept. Laat twintig minuten inwerken. Nu polijsten met een zachte doek.