Wijn en proefkunde
Particuliere dienstverlening

Waar kunt u het best een lensimplantaat laten zetten?

Wilt u graag een lensimplantaat laten zetten, maar weet u niet waar u dit het best kunt doen? Bekijk dan eens de website van Refractiecentrum Haaglanden. Deze specialist is gevestigd in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden. Zij hebben diverse ervaren oogartsen in dienst die ooglaserbehandelingen en ooglidcorrecties uitvoeren, maar ook lensimplantaten plaatsen. Hiervoor wordt de meest moderne apparatuur gebruikt. Bij deze kliniek bent u verzekerd van een deskundige behandeling, passend bij uw wensen.

Kies uit een Artisan of Artiflex lensimplantaat

Wanneer u bij Refractiecentrum Haaglanden een lensimplantaat laat zetten, kunt u kiezen voor een Artisan of Artiflex lens. Het verschil is dat bij een Artisan lens er een kunststoflens wordt aangebracht met een incisie van 5 of 6 millimeter. Doordat deze incisie gehecht moet worden, duurt het even voordat uw zicht weer optimaal is. Bij een Artiflex lens wordt er een opgevouwen lens met een incisie van 3 millimeter aangebracht. Dit hoeft zelden gehecht te worden, waardoor uw zicht vrijwel direct hersteld is. Beide ingrepen worden met een plaatselijke of algehele verdoving behandeld. Welke van de twee lenzen het meest geschikt is voor u dient eerst onderzocht te worden. De oogartsen uit deze kliniek adviseren u hier graag over.

Plan uw afspraak eenvoudig online in

Voordat u een lensimplantaat laat plaatsen, is het verstandig om eerst een quickscan te doen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kan dit gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze scan worden uw ogen geanalyseerd en wordt er onderzocht welke behandeling het meest geschikt is. Zo kan er ook bepaald worden of u het best kunt gaan voor een Artisan of Artiflex lens. Wilt u direct een afspraak maken? Ga dan naar de website van Refractiecentrum Haaglanden en maak uw afspraak eenvoudig online. U kunt ook telefonisch contact opnemen en een afspraak inplannen. Ook wanneer u nog vragen heeft, kunt u op deze manier contact met hen opnemen.

https://www.refractiecentrum.nl