Een antieke piano restaureren draagt bij aan de waarde

Een van de meest voorkomende misvattingen over de restauratie handeling is dat het de historische integriteit daalt wanneer u uw piano laat restaureren. Het is net als bij een geschilderd meesterwerk. Als het wordt overgelaten aan verval en de kleuren vervagen, is de waarde van het stuk veel lager dan wanneer het zorgvuldig in goede staat wordt gehouden. Een piano restaureren werkt op dezelfde manier. Een antieke Steinway uit de jaren 1900 die is voorzien van nieuwe Steinway-onderdelen en een pas afgewerkte kast, zal in de kamer pronken in plaats van dat hij verdwijnt in een hoekje.

Het verplaatsen van uw antieke piano naar de werkplaats

Het vervoeren van een piano van en naar een restauratiewerkplaats is soms het lastigste deel van het hele restauratieproces. Voor veel mensen die de sprong wagen en investeren in het restaureren van een piano, is het erg zenuwslopend om ervoor te zorgen dat hun kostbare instrument zonder extra schade aankomt in de desbetreffende werkplaats. Het is essentieel om vooraf vast te stellen of uw pianoverhuizer de juiste apparatuur tot zijn beschikking heeft. Denk aan een hefpoort voor het laden van vrachtwagens. In sommige gevallen kan uw pianorestauratiebedrijf u helpen met dit probleem. Sommige bedrijven verzorgen namelijk zelf het vervoer, als u ervoor kiest om bij het desbetreffende bedrijf uw piano te laten onderhouden.

 

Het vinden van een lokale pianowinkel voor uw piano restauratie

Voor veel piano-eigenaren is er een beslissing die moet worden genomen om een familiestuk of een antieke piano te behouden of om het terug te toveren tot zijn oude glorie. Het is bij bijna iedere antieke piano mogelijk om het er weer als nieuw uit te laten zien, zolang u het werk maar bij een expert laat uitvoeren. Eén van deze experts die u in Nederland kunt vinden, is Evert Snel. Deze pianowinkel helpt u graag met het onderhouden of restaureren van een antieke piano

https://www.evertsnel.nl/
Wijnenproefkunde

Een traditioneel einde van het schooljaar met een bijzondere eindmusical

De eindmusical in groep 8 is de perfecte manier om uw klas afscheid te laten nemen van de basisschool en van elkaar. Het is een traditioneel einde van het laatste schooljaar, kenmerkend voor het nieuwe avontuur dat start voor de zomervakantie. De eindmusical moet bol staan van de swingende liedjes, plezierige momenten voor de kinderen en rollen die de kinderen op het lijf geschreven zijn. Als u verzekerd wilt zijn van een goede eindmusical met een duidelijk verhaal en catchy liedjes, bekijk dan het assortiment van Het Verkeerde Beentje – de partner die de perfecte eindmusical voor u vindt.

Sterke verhalen die gebaseerd zijn op leuke kinderboeken

Het Verkeerde Beentje is de geschikte partner wanneer u op zoek bent naar een leuke eindmusical voor uw klas. De sterke verhalen zijn gebaseerd op goede boeken, zodat u altijd verzekerd bent van een duidelijke verhaallijn. De eigenzinnige muziek is niet alleen perfect om de leerlingen geboeid te houden, ook het publiek zal ervan genieten! De kinderen voelen een gezonde spanning maar gaan met een goed gevoel het podium op. Hun artistieke kunsten belicht u op de juiste manier, van swingende koorliedjes die ze samen zingen tot intense rapnummers door de stoere jongens en meiden uit de klas. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben en dat is gegarandeerd met een eindmusical van Het Verkeerde Beentje!

Een passende rol voor ieder kind

Een eindmusical van Het Verkeerde Beentje kan aangepast worden voor kleine en grote klasgroepen. Het is namelijk belangrijk dat ieder kind een passende rol heeft waarin zij kunnen ‘groeien’. Dat is het hele doel van de eindmusical. Geef een herinnering voor het leven aan uw leerlingen en bekijk het ruime aanbod van eindmusicals bij Het Verkeerde Beentje. Op de website vindt u verschillende voorproefjes om een idee op te doen van de verschillende musicals.

https://www.verkeerdebeentje.nl/