Wijn en proefkunde
Image default
Mode en Kleding

Een professionele kapper in Arnhem voor heren, dames en kinderen

Zoekt u een professionele kapper in Arnhem waar zowel heren, dames als kinderen terecht kunnen? Bezoek dan eens de kapsalon van HEM & HAAR Kappers. Hier werken kappers met jarenlange ervaring en veel expertise. Zij maken van uw haar weer een gezonde, stralende coupe. Of u uw haar nu wilt laten kleuren, knippen of gaat voor een volledige metamorfose; bij deze salon zit u helemaal goed!

Laat uw haar knippen of verven door deze professionals

Bij deze kapper in Arnhem kunt u eenvoudig online of telefonisch reserveren, zodat u verzekerd bent van een plek. Op de dag van de afspraak kunt u plaatsnemen in een van de comfortabele kappersstoelen met een lekkere kop koffie of thee. Bespreek uw wensen met de kapper en hij/zij gaat voor u aan de slag. Doordat de kappers van HEM & HAAR Kappers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends, kunnen zij u hier alles over vertellen. Wilt u bijvoorbeeld eens iets anders met uw haar, maar weet u niet goed wat bij u past? Dan geven deze professionals u graag advies! Laat uw haar eens in een hele andere stijl knippen of ga voor een ander kleurtje. Het kan allemaal bij deze salon! Daarnaast kunt u uw haar ook laten doen speciaal voor uw bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid.

De beste haarverzorgingsproducten

Wanneer u uw haar laat verzorgen bij deze kapper in Arnhem, gebruiken ze de beste haarverzorgingsproducten. Een goede verzorging van uw haar is namelijk erg belangrijk en bij deze salon helpen ze u daar graag bij. Daarom maken ze gebruik van de productielijn van Schwarzkopf Professional.

Maak direct een afspraak online

Wilt u een afspraak maken bij deze kapper in Arnhem? Doe dit dan eenvoudig online of neem telefonisch contact op met HEM & HAAR Kappers. Voor vragen over de verschillende behandelingen, tarieven en producten kunt u ook altijd contact opnemen.

https://hemenhaarkappersarnhem.nl/