Wijnenproefkunde

Trofeeën en awards per gelegenheid

Trofeeën, awards, sportprijzen. Hoe je ze ook noemt, ze worden in verschillende vormen en maten al duizenden jaren uitgereikt bij belangrijke gebeurtenissen en prestaties. Door de jaren heen zijn er steeds meer verschillende prijzen bijgekomen en sommige daarvan zijn symbool komen te staan voor een bepaald evenement of (letterlijke) tak van sport. In dit artikel meer informatie over de gelegenheden waarbij we prijzen uitreiken en welke het beste passen bij ieder evenement.

Bij deze evenementen mag een trofee niet ontbreken!

De juiste prijs voor de juiste gelegenheid vinden valt nog niet mee. Je hebt de keuze uit letterlijk honderden opties en dan zijn er nog de verschillende redenen waarom we prijzen uitreiken. We reiken meestal prijzen uit om geleverde prestaties binnen:

  • Een werkveld
  • De academische wereld
  • Een sportdiscipline
  • Evenementen

Onder evenementen kunnen allerlei aangelegenheden vallen. Van een danswedstrijd op een festival tot een pubquiz in de kroeg.

Welke prijs bij welk evenement?

Traditioneel gezien geven we specifieke prijzen bij bepaalde evenementen. Hieronder zie je welke prijzen per categorie het meest besteld worden.

Werk gerelateerd

Werk gerelateerde prijzen en awards worden vaak uitgereikt in de vorm van beeldjes, glazen awards en plaques. Ook gouden gebruiksvoorwerpen zoals pennen en horloges worden uitgereikt bij een lang dienstverband. Deze traditie is wel aan het afnemen en wordt met name door jongeren als een beetje oubollig gezien.

Academisch

Academici worden vaak bekroond met een glazen of stenen award. Maar ook een medaille kopen voor een belangrijke ontdekking of prestatie komt regelmatig voor.  Denk maar aan de medailles die worden uitgereikt aan Nobelprijswinnaars.

Sportief

Sportprijzen zijn misschien wel de meest bekende trofeeën. Van gouden bekers tot kampioensschalen, medailles en rozetten.

Evenementen

Voor evenementen kun je het beste medailles bestellen. Die zijn goedkoop, makkelijk te personaliseren en in grote oplagen verkrijgbaar.

Wijnenproefkunde

Met deze relatiegeschenken zet je jouw zakenpartner in het zonnetje

Elke netwerker kent het belang van het blijven onderhouden van relaties. Sterker nog, de weg naar succes start bij een goede relatie! Wanneer je een goed klantenbestand hebt opgebouwd en tevreden over bent, is het dan ook van belang om deze te blijven onderhouden. Laat een blijk van waardering zien op regelmatige basis en het zal de relatie ten goede doen. Voor je collega’s, klanten of andere relaties is een presentje op zijn tijd een absolute must. Ben jij nog op zoek naar een specialist waarbij je relatiegeschenken kunt bestellen? Bij Thomassen Business Gifts vind je een breed assortiment met originele relatiegeschenken.

Het geven van relatiegeschenken biedt vele voordelen

Heb je klanten die tevreden zijn met jouw producten en diensten of heb jij medewerkers die in het zonnetje gezet moeten worden? Toon dan de waardering die je voor hen hebt en verbeter de relatie op een unieke manier. Uiteraard is het voor jouw medewerker of klant ontzettend leuk om een geschenk te ontvangen, maar daarnaast zijn er meerdere voordelen om relatiegeschenken te geven:

  • Klanten voelen zich gewaardeerd
  • Je verbetert de relatie met de klant
  • Klanten onthouden jouw merknaam beter
  • De kans op een herhaalaankoop wordt groter
  • Klanten krijgen een positief beeld van jouw bedrijf

Laat je verassen in de uitgebreide showroom

Het kan best lastig zijn om iets leuks te verzinnen om te geven. Gelukkig heeft Thomassen Business Gifts ontzettend veel leuke geschenken waar je uit kiest. Bovendien leveren zij maatwerk, waardoor de producten exclusief van jouw bedrijf geproduceerd worden. Denk hierbij aan een gegraveerde mok of een trendy waterfles voorzien van jouw bedrijfslogo. Dit is ook nog eens erg praktisch en zal veel gebruikt worden. Breng een bezoek aan hun showroom in Breda en laat je verassen door de vele unieke producten. Het maakt niet uit of je nu een kleine of grote onderneming hebt, hier vindt je gegarandeerd de leukste geschenken!