Kies een van de relatiegeschenken van de bakker uit Amersfoort

Bij dé bakker in Amersfoort kiest u uit een uitgebreid aanbod versgebakken broodjes. In de webshop van Bakker de Graaf heeft u zowel keuze uit koude als warme broodjes. Ook salades, relatiegeschenken en dranken komen terug in het aanbod van deze bakker uit Amersfoort. Geniet van een heerlijke ambachtelijke appelflap bij de koffie, luxe koude hapjes op een feest of zakenborrel of geniet van vers afgebakken saucijzenbroodjes en vers belegde broodjes. Benieuwd naar het volledige online aanbod? Bekijk dan snel de webshop, of kom langs in de winkel in Amersfoort. De medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag graag voor u klaar.

Verschillende soorten broodjes bij de bakker uit Amersfoort

U kiest toch ook voor een bakkerij met een gevarieerd aanbod? Hier gaat u voor vers afgebakken brood. Iedereen heeft een andere smaak als het om brood gaat. Daarom gaat u naar een bakker die alles in huis heeft. Kent u het uitgebreide aanbod van Bakker de Graaf al? Van een witte bol tot aan ciabatta en van croissants tot aan een milanobroodje: met een ruime keuze aan broodjes komt u niets tekort bij de bakker uit Amersfoort. Heeft u de keuze voor een van de broodjes gemaakt? Bekijk dan ook eens het overige aanbod, zoals banket, taarten en ambachtelijke relatiegeschenken die u in Amersfoort laat personaliseren.

Kies uit diverse belegde broodjes en relatiegeschenken van de bakker uit Amersfoort

U heeft een eigen bedrijf en tijdens een meeting op kantoor wilt u lunch laten bezorgen voor u en uw medewerkers. Of misschien gaat u binnenkort naar een verjaardag, waar u wilt uitpakken. Of een andere gelegenheid, waarvoor u de lunch liever uitbesteedt? Bij Bakker de Graaf in Amersfoort kiest u uit verschillende belegde broodjes, maar ook relatiegeschenken haalt u bij deze bakkerij. Bekijk het volledige aanbod online en kies uit tientallen belegde broodjes. Nadat u een keuze heeft gemaakt, vult u uw adresgegevens of bedrijfsgegevens in en rekent u online af. Geniet u ook binnenkort van het lekkerste beleg op vers afgebakken brood?