Heerlijk te combineren met diverse kazen: Kopke Tawny port

Kent u de wijnsoort port, afkomstig uit de Douro Valley in Portugal? Waarschijnlijk heeft u het wel eens gedronken bij een borrel of een kaasplank in een restaurant. Dat de port alleen wordt geproduceerd in deze noordelijke streek in Portugal, wil niet zeggen dat er weinig varianten zijn. Sterker nog: vandaag de dag kiest u uit tientallen soorten. Een van de meest bekende soorten is de Kopke Tawny port. Deze wijn rijpt gemiddeld 10 jaar op houten vaten en kenmerkt zich om een rijke en kruidige smaak. Serveer de port met een overheerlijke kaasplank of ga voor zoetigheid met brownies of chocoladecake. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Een avond borrelen met de Kopke Tawny port

De zachte smaak en ronde afdronk maakt port de perfecte drank voor een borrel. Deze is, samen met een hoop andere heerlijke soorten, te koop via de webshop van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Zo vindt u hier de Kopke Tawny port. Deze wijn serveert u perfect bij diverse borrelplanken. Hierbij kunt u denken aan oude kaas en patés, foie gras met aubergine en noten, maar ook chocoladecake en notenbrood met geitenkaas lenen zich uitstekend om te combineren met Kopke Tawny port. Voor een aantrekkelijke prijs bestelt u een fles online en proeft u binnenkort de port die 10 jaar gerijpt is op houten vaten. Met wat voor delicatessen combineert u een Kopke Tawny port het liefst?

Kopke Tawny port rijpt 10 jaar op houten vaten

U kiest tegenwoordig uit een scala van verschillende soorten port. Door dit grote aanbod weet u wellicht niet welke u moet kiezen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een wat kruidigere smaak? In dat geval is Kopke Tawny port het overwegen waard. Ervaar aroma’s van specerijen, gedroogd fruit en honing. De rijke smaak is te danken aan het jarenlange rijpingsproces en is het beste te omschrijven als zacht en rond, waarin u tinten van amandelen en gedroogd fruit proeft. Maar waar bestelt u deze port? Natuurlijk bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Plaats de fles in uw online winkelmand, reken eenvoudig en snel af en geniet binnen de kortste keren met vrienden, familie of uw partner van de rijke smaak die de Kopke Tawny port zo kenmerkend maakt.