Alles is mogelijk met catering in Antwerpen

Is echt alles mogelijk met catering in Antwerpen? Bijna wel! JÖRD heeft namelijk een ruime keuze aan cateringmogelijkheden voor u. Dat maakt het een veelzijdige en fijne partij die voor u klaarstaat om alles tot in de puntjes te verzorgen. Van amuses tot snacks en 3-gangen-diners tot barbecues. Alles is mogelijk! Aangezien JÖRD geen strikte regels heeft of een eigen schema, kan alles naar wens worden aangepast. Wel is het eten altijd vers en lokaal geteeld, zodat het extra goed smaakt. Zo gaan na uw event alle gasten blij naar huis.

 

Seizoensproducten bij catering in Antwerpen

Dat alle producten vers zijn en uit de streek komen, dat spreek volgens JÖRD voor zich. Zo wordt er alleen met groeten en andere producten van het seizoen gekookt. En dat is fantastisch, want zo smaken de gerechten van deze cateraar uit Antwerpen extra lekker. Ieder seizoen staan er ook heerlijke seizoensgerechten op het menu. Laat uw verrassen en sta verstelt wat voor heerlijke producten de lente, zomer, herfst en winter te bieden hebben! En de cateringmogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een walking dinner? Een buffet voor een bruiloft? Of een partij die overheerlijke snacks verzorgt tijdens een bedrijfsborrel? Bij JÖRD is geen verzoek te gek. Deze cateraar voorziet ieder evenement van lekkere en gepaste hapjes en gerechten.

 

Verzorgd tot in de puntjes

Als u in of nabij Antwerpen op zoek bent naar een volledige catering inclusief drank, dan hoeft u daar niet veel moeite voor te doen. Vertel uw wensen aan JÖRD en het wordt geregeld. Wilt u een lekkere wijn bij het hoofdgerecht? Geen probleem. Een proost met champagne tijdens de amuses? Dat kan natuurlijk ook. En wilt u graag servies huren? Ook dat is mogelijk. Dan heeft u geen vieze borden en glazen naderhand. Dat is het fijne van deze cateraar: alles kan geregeld worden. Van eten tot drinken tot servies. De gerechten zijn zeer toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen. Iedereen zal smullen van de hapjes en gerechten van JÖRD.

https://jordcatering.be/

Een volledig BBQ pakket bestellen met voor ieder wat wils

Als je een BBQ organiseert, is het fijn dat je alles online kunt bestellen. Houd je van vlees? Ben je een echte visliefhebber? Of eet je vegetarisch? Waar je ook zin in hebt: bij BBQenzo.nl kun je eenvoudig de BBQ-pakketten bestellen die voldoen aan jouw wensen. De BBQ wordt de volgende dag thuisbezorgd als je deze voor 12:00 bestelt. Als je ervoor kiest om bij BBQenzo.nl een volledig verzorgde BBQ te bestellen, krijg je de pakketten van je keuze, de barbecue, kookgerei, salades en sauzen. En het mooiste van alles: je hoeft het niet eens zelf af te wassen, want de vuile vaat wordt de dag, nadat de BBQ is thuisbezorgd, weer bij je opgehaald!

Vandaag een BBQ besteld, morgen gratis thuisbezorgd

Het wordt heerlijk weer morgen en je wilt last-minute een barbecue organiseren. Bekijk dan eens de mogelijkheden van BBQenzo.nl. Deze specialist zorgt ervoor dat je alles wat je nodig hebt voor de BBQ morgen al wordt thuisbezorgd! Dat wil zeggen de door jou gekozen pakketten, sauzen, salades, kookgerei en natuurlijk de barbecue zelf. Wist je dat je zelf niet eens de afwas hoeft te doen als je bij BBQenzo.nl de volledig verzorgde BBQ gaat bestellen? Zij halen namelijk de volgende dag alle vuile vaat weer op! Zo weet je zeker dat je optimaal geniet nadat de BBQ bij je wordt thuisbezorgd.

Een volledig verzorgde BBQ bestellen doe je eenvoudig online

Je vindt het leuk om te barbecueën, maar de rommel is wat minder. Laat je volledig ontzorgen en kies ervoor om onbezorgd van een BBQ te genieten bij BBQenzo.nl. Hier bestel je eenvoudig alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van een barbecue met vrienden, familie of vrienden. Zo dien je voor alle personen die meedoen met de BBQ een pakket te bestellen. Dit is ideaal, want zo krijgt iedereen precies wat hij of zij lekker vindt. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit Barbecue Classic, Barbecue Luxe, Barbecue Vis, Barbecue Vegetarisch en Barbecue Glutenvrij. Als je de verzorgde BBQ voor vandaag 12:00 bestelt, wordt deze de volgende dag al bij je thuisbezorgd! Dat is inclusief barbecue, kookgerei, salades en sauzen!