Een almanak of jaarboek laten drukken? Doe het volgens jouw smaak

Kan jij perfect inbeelden hoe jouw boek vol herinneringen er uit moet zien? Overleg jij liever eerst met een specialist die verstand van zaken heeft? Wat jouw wensen ook zijn, bij Het Uitgeefhuis kun je een almanak of jaarboek drukken precies zoals jij dat wilt. Zo kun je kiezen uit een van de standaard lay-outs of je laat een lay-out op maat maken door een van de ontwerpers. Ga je zelf voor een prachtig ontwerp? Dan ga je zelf aan de slag met de online werkende editor of je levert jouw ontwerp aan in pdf of Word. Zo ben je er zeker van dat jaarboeken en almanakken gedrukt worden die volledig aan jouw wensen voldoen.

Specialist heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van jaarboeken

Het Uitgeefhuis noemt zich een echte  specialist als het aankomt op het ontwerpen en drukken van boekwerken. Dat in zeker verdiend want het bedrijf heeft de afgelopen 20 jaar ruim 1.000.000 boeken uitgegeven. Van jaarboeken tot schoolkranten en profielwerkstukken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je bijvoorbeeld een almanak of een jaarboek laten drukken? Dan ontvang je altijd een persoonlijke service. Dat wil zeggen dat je van het ontwerp tot de opmaak en het drukwerk begeleid wordt. Bovendien profiteer je van een gratis en snelle levering, waardoor je het jaarboek dat je hebt laten maken op tijd in huis hebt. Deze specialist werkt bovendien voor basisscholen, middelbare scholen, hogere scholen en studieverenigingen. Dat is nog eens service, nietwaar?

Ontvang advies over welk papier het beste bij jouw jaarboek past

Tegenwoordig heb je een ruime keuze aan verschillende kleuren, gewichten, soorten en maten papier. Weet jij welk papier je het beste kiest voor het beste bij jaarboeken, almanakken of andere boekwerken?. Hierdoor is er voor ieder boekwerk een geschikte papiersoort. Hoe zwaarder het papier, hoe steviger het papier is. Daarnaast kan de oppervlakte van het papier, mat, glanzend, met structuur of korrelig zijn. En met een speciale coating kan de kleur van een foto, bedrukbaarheid en de uitstraling worden beïnvloed. Daarom is het belangrijk om te weten naar welk papier jouw voorkeur uitgaat als je een almanak of een jaarboek laat drukken. De specialisten van Het Uitgeefhuis vertellen jou hier graag meer over, zodat je altijd de juiste papiersoort kiest als je een jaarboek of almanak laat maken.