Maak een statement met reboard meubilair

Tegenwoordig wilt iedereen uniek zijn en zo veel mogelijk opvallen. Voor bedrijven kan het nog wel eens moeilijk zijn om klanten te verrassen. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk om klanten te verrassen? Een verraste klant praat met vrienden en kennissen, om deze manier kun je makkelijk mond-tot-mond reclame verkrijgen. Dan moet je nog gaan nadenken over op welke manieren je een kop boven de concurrent uit kunt steken.

 

Reboard meubilaire

Dit kan in eerste instantie misschien wat gek klinken, maar wat dacht je van meubels van karton? Niet zomaar karton, maar reboard. Dit is een van de sterkte materialen om op een slimme manier constructies mee te maken. Door bij de entree een koffietafeltje of lamp van reboard te zetten zullen klanten zeker opkijken en misschien zelfs vragen naar het aparte meubilair. Zo is er ook direct een gespreksonderwerp waardoor je ongemakkelijke stiltes voorkomen kunnen worden. Win-win!

 

Sta voor duurzaamheid

Buiten dat het er apart en leuk uitziet is het ook nog eens heel duurzaam. Wanneer klanten weten dat een bedrijf ook een steentje bijdraagt aan het milieu doet dit veel goed voor de naam van het bedrijf. Want laten we eerlijk zijn, wie is er tegenwoordig niet bezig met groener leven? Het is daarbij ook mogelijk de reboard te laten bedrukken om het helemaal eigen te maken. Zet er bijvoorbeeld het logo van de zaak op of gebruik het als promotie voor nieuwe artikelen. Je kunt echt alle kanten op!

 

https://endlessbranding.com/re-board-bedrukken/

Van urenstaat bijhouden tot een website bouwen: een onderneming starten doe je zo

Een eigen onderneming starten is hartstikke spannend. Er zijn heel veel zaken waar je rekening mee dient te houden, maar het is uiteindelijk allemaal de moeite waard. Want wat is er nou mooier dan van je hobby je werk maken? In deze blog geven we enkele tips waar je aan moet denken als je een eigen onderneming gaat starten.

Uitstraling

Bedenk wat je wilt uitstralen als merk zijnde. Hier hoort het ontwerpen van een huisstijl, logo en merknaam bij. Door eenheid te creëren zorg je voor een professionele uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om de hulp van grafisch designers in te schakelen voor het ontwerp van het huisstijl van jouw onderneming.

Marketing

Als je hebt bepaald welke uitstraling je aan je onderneming wilt geven, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je zichtbaar bent. Wees actief op de social media kanalen waar je doelgroep ook gebruikt van maakt, zodat ze kennis kunnen maken met je onderneming. Een website bouwen is ook een goed idee, zo kunnen mensen jouw bedrijf namelijk opzoeken.

Urenstaat bijhouden

Als eigen ondernemer is het belangrijk om inzicht te krijgen in de werkzaamheden die je verricht. Het bijhouden van een urenstaat is dan erg belangrijk. Door een urenstaat correct bij te houden, kun je de werkzaamheden beter inplannen. Je weet namelijk hoeveel tijd bepaalde zaken in beslag nemen, zodat je hier in de toekomst rekening mee kunt houden. Zo kun je efficiënt te werk gaan en het maximale uit je werkzaamheden halen.

https://keeping.nl/urenstaat
Wijnenproefkunde

De lekkerste borrelboxen

Onze borrelboxen zijn uiterst geschikt om iemand in het zonnetje te zetten en te verrassen. Want hoe leuk is het als je een borrelbox krijgt met een persoonlijk handgeschreven boodschap? Je kan deze boodschap tijdens het bestellen doorgeven en wij zorgen ervoor dat het kaartje netjes wordt geschreven.

Borreldoosje.nl levert door heel Nederland

Jep! Dat lees je goed. We bezorgen onze borrelboxen door heel Nederland. En daar zijn we trots op! Onze borrelboxen worden onder andere geleverd in steden als:
 

Wat zit er in onze boxen

We houden van lokale producten. Daar hebben we ook rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van de boxen. Daarom hebben we lokale kazen & chutneys toegevoegd in de boxen, zodat je ook een deel van de Achterhoek krijgt thuisbezorgd. Voor de rest worden de boxen aangevuld met heerlijke notenmix, spaanse fuet en verschillende cracks.

We bezorgen op meerdere adressen

We bezorgen op meerdere adressen. Dit kost je 5 euro verzendkosten per adres. Je mag een bestand opsturen waar alle adressen op staan en wij zorgen er voor dat het door heel Nederland wordt bezorgd.

 

https://borreldoosje.nl/

Bock bier kopen

Ben jij op zoek naar heerlijk bier? In dat geval kan Bock bier kopen voor jou echt een aanrader zijn. Maar waarom is het heerlijk om dit prachtige bier aan te schaffen? In dit artikel bespreken we verschillende voordelen, zodat jij zeker weet dat er daarna ook een bestelling zal komen!

Je gasten wat nieuws geven

Een belangrijk voordeel van deze vorm van bier, is dat het bijzonder is en je het niet zo snel in een supermarkt of iets dergelijks zal zien. Het is dus ideaal als jij je gasten iets nieuws wil geven. Je gasten zullen dan ook zeer blij zijn en vaker bij je langskomen, want je maakt je er heel erg populair mee. Het is niet alleen heel lekker, maar het geeft ook een zeer aangename geestelijke bedwelming waar je optimaal van kunt profiteren.

Leuk als cadeau

Daarnaast kan het ook leuk zijn om dit als een cadeau aan iemand te geven. Het punt is namelijk dat veel mensen vaak niet weten hoe ze originele cadeaus moeten kopen. We leven immers in een Westerse kapitalistische samenleving, wat inhoudt dat we al tamelijk verwend zijn en veel spullen hebben. Bock Bier kan dan echter leuk zijn als cadeau en dat is natuurlijk een zeer voordelig voordeel te noemen. Ook in die gevallen is het dus aan te raden om eens bock bier aan te schaffen.

Veel keuze

Een ander groot voordeel van bock bier is dat je ook nog eens eindeloos veel keuze hebt. Je kunt uit veel verschillende soorten kiezen en dat maakt het omwille van die reden dan ook heerlijk om eens te proberen. Zeker als je een fanatiek liefhebber bent van bier, dan is het op zeker een aanrader om het assortiment eens te bekijken. Dan zal je je namelijk verbazen om wat voor moois er zoal te vinden is.

Brouw eenvoudig je eigen bier!

Vraag aan de gemiddelde jongvolwassen man wat zijn favoriete drankje is en je weet het antwoord al. Of het nu gaat om een tripel, een blondje of een alcoholvrije, een fris pilsje gaat er altijd in. Maar wat nu als je zelf een pilsje mocht gaan brouwen, jouw eigen persoonlijke bier! Dit is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. In deze blog lees je er alles over. Wij nemen je stap voor stap mee in het brouwproces.

 

 

Het proces

 

  1. Schroten

Voor degene die het nog niet wisten (schaam je), maar bier brouw je met mout. Dit zijn veel voorkomende granen. De eiwitten die in de mout zitten worden door de aanwezigheid van zetmeel omgezet in suikers. Voordat dit mogelijk is moet je de mout malen. Dit proces het schroten. Dit is het basisproces van het bier brouwen en daarmee ook een van de belangrijkste.

 

  1. Maischen

Wanneer je gaat maischen ga je de mout met warm water mengen in een pannetje. Op deze manier kun je het zetmeel omzetten in suiker. Wanneer de pan een graad of 60 heeft bereikt ontstaan deze suikers.

 

  1. Filteren

Vervolgens ga je proberen de mout van het water te scheidden. Vanaf dit moment krijgen de granen van het mout een andere naam: bostel. Het gescheiden water noemt met wort.

 

  1. Aan de kook brengen

Het wort uit de vorige stap moet nu aan de kook gebracht worden. Dit duurt 1 tot 1,5 uur. Tijdens het koken wordt de bitterheid en het aroma van het bier bepaald.

 

  1. Afkoelen

Hygiëne staat bij deze stap voorop. Wanneer je de wort hebt gekookt ga je deze laten afkoelen tot zo’n 20 graden. Tijdens dit afkoelen wordt het wort extra gevoelig voor bacteriën. Het koelen dient zo snel mogelijk te gebeuren.

 

 

  1. Vergisten en bottelen

Je bent bijna klaar. Nu het wort afgekoeld is, ga je deze in een vergistingsemmer doen. Bewaar deze emmer op kamertemperatuur voor het beste resultaat. Vervolgens ga je bottelen. Dit betekent dat je koolzuur gaat aanbrengen. Open de vergistingsemmer en voeg vervolgens wat suiker toe.

Voila, je hebt je eigen bier gemaakt. Twijfel je over een bepaalde stap, bezoek dan de website van brouwpunt.nl voor extra informatie.

 

 

 

 

https://brouwpunt.nl/
Wijnenproefkunde

Hulp met riool ontstopping in Apeldoorn

Wij kunnen je goed helpen met een zware riool ontstopping in Apeldoorn. Het is namelijk hartstikke vervelend wanneer water niet meer goed weg wilt lopen. Dit heeft vaak veel belemmeringen in je dagelijks leven. Je wilt hier dan ook snel van af en daar kunnen we je goed bij helpen. Wanneer je ons inschakelt voor een riool ontstopping in Apeldoorn ben je er zeker van dat je er echt vanaf bent. De verstopping zal dus niet meer terugkomen. Het is vaak niet zo dat je de juiste gereedschappen in huis hebt om een ontstopping uit te voeren. Daarom is het een goed idee om ons in te schakelen. We zijn ten allen tijden beschikbaar. Het maakt ons niet uit welk tijdstip je belt, al is het midden in de nacht, wij staan voor je klaar. Ook in het weekend zijn we op elk moment beschikbaar. Het fijne is dat we daar geen extra kosten voor vragen. 

Snel in actie komen

Het is dus een goed idee om een riool ontstopping in Apeldoorn door ons uit te laten voeren. Je wilt namelijk snel van je probleem af. Wanneer je ons inschakelt, ben je echt snel van je probleem af. Zo hoef je niet zelf te klungelen met allemaal leidingen en afvoeren. Zoals eerder genoemd zijn we elk moment beschikbaar. Je wilt er namelijk op elk moment zo snel mogelijk vanaf, of dit nou in de ochtend of in de avond is. Daarom komen we snel in actie met een riool ontstopping in Apeldoorn. 

Contact opnemen

Hulp nodig bij een riool ontstopping in Apeldoorn? Wij zijn onderweg. Je kan een afspraak maken door het contactformulier op de site in te vullen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Je kan ook gerust vragen stellen over een riool ontstopping in Apeldoorn.

 

Wijnenproefkunde

WAAROM NATUURSTENEN VAN ASSEN KOPEN?

Bij natuursteen assen vindt u alles wat u nodig hebt op het gebied van natuurstenen. We zijn gespecialiseerd in elke steensoort die te vinden is in de natuur. Met onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van natuurstenen zijn wij het bedrijf voor alle uw mooie natuurstenen voor uw tuin, werkplek of zelfs in huis. Onze stenen zijn van de hoogste kwaliteit. Onze stenen komen grotendeels uit Nederland maar worden ook geïmporteerd uit het buitenland, waardoor wij over een ruim assortiment aan natuur stenen bezitten. We zijn het bedrijf binnen Nederland wat natuurstenen betreft, simpelweg omdat bij ons er geen tekort is aan wat u als cliënt wilt. 

ZIJN DE STENEN BEWERKT?

Al onze natuurstenen komen in hun originele vorm, en worden dan ook in hun originele vorm verkocht. Bij het binnenstappen van onze winkel in assen of als u een kijkje neemt op onze website zult u zelf merken dat onze stenen in hun ruwe vorm voorkomen, dus onbewerkt. Nadat u de keuze heeft gemaakt welke steen u het mooist vindt en wilt bemachtigen, bestaat de optie om het in zijn huidige staat of bewerkt aan te schaffen. Bij het bewerken van de steen is geen limiet. We hebben alle apparatuur in het huis om de natuurstenen te bewerken naar uw model en keuze. Ook kunnen de stenen voorzien worden van een verflaag van u keuze. 

IS ER GARANTIE OP DE STEEN?

De stenen van natuursteen assen zijn allemaal natuurlijk en daardoor de beste kwaliteit. Niet gemengd met ander materiaal wat deze stenen ook heel erg mooi maar ook duurzaam maken. Natuursteen assen garandeert al haar klanten en toekomstige klanten dat de natuurstenen van hoogwaardig kwaliteit zijn en niet door weersomstandigheden afbrokkelen of hun schoonheid verliezen. Ook bij het bewerken worden er geen additieven toegevoegd aan de stenen behalve verf, dus ook milieuvriendelijk en waterbestendig is waardoor u uw natuursteen zonder twijfel in de zon, regen en sneeuw kunt laten zonder dat het zijn esthetische waarde verliest.

 

Wijnenproefkunde

Het uitzoeken van een passende steen bij de steenhouwerij in Assen

Je wilt een mooie plek creëren om iemand te herdenken en terug te denken aan alle mooie momenten die je met iemand hebt beleefd. Wanneer iemand wordt begraven kunnen de nabestaanden er voor kiezen om een mooie grafsteen uit te zoeken. Bij de beste steenhouwerij in Assen is er een enorm assortiment beschikbaar van diverse stenen waar uit gekozen kan worden en welke bestand zijn tegen alle weersomstandigheden waar de steen mee te maken zal gaan krijgen in de komende jaren. De kwaliteit van de stenen is heel goed en je krijgt ook nog eens een garantie op de steen van maar liefst 30 jaar. Mocht er dus iets gebeuren met de steen dan zal de steenhouwerij in Assen de grafsteen vervangen of repareren wanneer dit binnen een periode van 30 jaar gebeurt. 

Brochure

Je kunt op de website van de steenhouwerij in Assen gratis een brochure aanvragen. Hierin kan je alvast bekijken wat er allemaal in het assortiment zit en wordt aangeboden. Je kunt uit diverse soorten stenen kiezen. Dit betreft niet alleen het materiaal, maar ook de maat en de vorm van de grafstenen. Ben je er nog. Niet helemaal over uit hoe jij de steen wilt laten maken? Je kunt dan een vrijblijvend advies opvragen bij een van de adviseurs. Ze helpen je graag om een mooie steen voor je uit te zoeken. 

Uitzoeken

Het uitzoeken van een grafsteen is niet een taak die je dagelijks doet en het heeft ook veel impact wanneer je er een hebt uitgezocht. Je maakt het definitief dat iemand is overleden en moet er aan toe geven. Het is natuurlijk een heel emotioneel moment en dat begrijpt men bij de steenhouwerij in Assen maar al te goed. Ze geven je alle tijd en ruimte om te kiezen voor een steen van de steenhouwerij in Assen.