Een gecertificeerde bhv-cursus volgen bij een expert uit regio Amsterdam

Wilt u een bhv-cursus volgen in de omgeving van Amsterdam en Haarlem of wilt u dit door uw werknemers laten doen? Dan bent u bij ProFhire aan het juiste adres! Dit bedrijf is expert op het gebied van diverse bhv-cursussen en is dan ook een uitstekende keuze voor uw bedrijf. Het bedrijf is gelegen in Velserbroek. U kunt ervoor kiezen om in Velserbroek de cursus te volgen, maar dit kan ook op uw locatie. Dit is mogelijk vanaf zes personen en kan handig zijn als meerdere personen binnen uw bedrijf de cursus willen volgen. Ook bespaart dit u veel reistijd.

Een bhv-cursus volgens de richtlijnen van het NIBHV

Alle bhv-cursussen bij ProFhire worden uiteraard enkel gegeven volgens de richtlijnen van het NIBHV. Na afloop van deze bhv-cursus in regio Amsterdam ontvangt u dan ook een door het NIBHV-erkend certificaat. Dit betekent dat uw behaalde certificaat door het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening wordt erkend. Om uw certificaat geldig te houden, is het van essentieel belang dat u regelmatig een herhalingscursus volgt. Dit kan uiteraard ook bij deze expert. Dit is erg belangrijk om uw kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening up-to-date te houden.

Op weg naar een integraal veiligheidsbeleid 

Alle docenten binnen ProFhire komen uit de praktijk. Om de bhv-cursus in regio Amsterdam te kunnen geven, hebben zij allemaal een didactische opleiding tot instructeur gevolgd. De cursussen worden met behulp van theatertechniek en praktijkervaringen gegeven. Hierdoor blijven de bhv-cursussen zo realistisch en praktijkgericht mogelijk. Daarnaast wordt er gekeken naar de organisatiespecifieke kenmerken en risico’s binnen uw organisatie. De drijfveer van deze specialist is het ondersteunen van culturele instellingen, bedrijven en organisaties op weg naar optimaal integraal veiligheidsbeleid en dit ziet u terug in alle gegeven cursussen.

Totaalleverancier van begin tot het eind

ProFhire treedt op als totaalleverancier. Zo kan er vanaf het begin tot het einde ontzorgd worden op alle veiligheidsgerelateerde vlakken. Hierdoor wordt er niet alleen gezorgd voor opleidingen, trainingen, cursussen en veiligheidsmiddelen, maar er wordt ook nazorg en advies geleverd. Ook controle, begeleiding en risico-inventarisatie behoren tot de diensten die de expert levert.

https://www.profhire.nl/

Een BHV cursus in Den Haag die u goed voorbereidt op de praktijk

Bent u van plan om een BHV cursus te volgen in regio Den Haag? Dan gaat u hiervoor het best naar BHV Zuid-Holland. Dit is namelijk een gecertificeerde opleider, waardoor u zeker bent van een geldig diploma bij het succesvol afronden van de cursus. Daarnaast krijgt u hier uitstekende en realistische trainingen. De expert beschikt namelijk over een uitgebreid trainingscentrum waar allerlei situaties goed uitgebeeld kunnen worden. Zo bent u goed voorbereid op de praktijk, want u weet precies hoe u moet handelen omdat u het eerder al gezien heeft. Daarnaast krijgt u les van ervaren instructeurs uit de praktijk. Denk daarbij aan ambulancebroeders en brandweerlieden. De kwaliteit en het realisme van de lessen zijn dan ook te allen tijde hoog.

Uiteenlopende mogelijkheden voor een cursus op het gebied van bedrijfshulpverlening

U profiteert van meer voordelen dan hoogstaande kwaliteit alleen als u ervoor kiest om uw BHV cursus te volgen bij BHV Zuid-Holland. Zo heeft u ook de keuze uit een uitgebreid cursusaanbod. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een basisopleiding BHV te volgen, maar een herhalingstraining en een cursus BHV Ploegleider behoren ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is er altijd wel een cursus die op uw wensen aansluit. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor maatwerk. Als u als werkgever meerdere werknemers tegelijkertijd wilt laten opleiden, is de optie om de cursus bij u op locatie te laten geven bijvoorbeeld ideaal. Dan komen de experts langs in een speciaal ingericht voertuig waarmee allerlei situaties realistisch uitgebeeld worden.

Weet precies hoe u moet handelen in een noodsituatie

Wilt u precies weten wat u moet doen als er brand uitbreekt, als iemand gewond raakt of als er zich een andersoortige noodsituatie voordoet? Dan is het verstandig om een BHV cursus te volgen in regio Den Haag. Of u dit nu uit eigen beweging wilt doen of dat zo’n cursus een vereiste is voor uw functie: bij BHV Zuid-Holland wordt u uitstekend geholpen. Neem contact op met deze specialist voor meer informatie over de mogelijkheden of om u in te schrijven voor een cursus bedrijfshulpverlening.

Wijnenproefkunde

Schakel de ervaren rijinstructeurs van deze rijschool uit Haarlem in

Wil jij eenvoudig en snel je rijbewijs halen, zonder in te leveren op rijvaardigheid? Schakel dan de specialisten van Verkeersschool Brinkman in. Deze rijschool uit Haarlem hanteert een bewezen methode die jou in staat stelt om de fijne kneepjes van het autorijden snel onder de knie te krijgen. De ervaren rijinstructeurs van deze rijschool uit Haarlem vragen jou wat je zou doen in een bepaalde situatie in het verkeer, zodat je hier zelf goed over na moet denken. Vervolgens laten ze jou deze manoeuvre uitvoeren, zodat je erachter komt of het de juiste keuze is geweest. Uiteraard sturen de deskundige rijinstructeurs bij waar nodig, zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Deze methode stelt jou in staat om goed te leren nadenken achter het stuur, een essentieel onderdeel van het autorijden, aangezien je soms in het verkeer snel beslissingen moet maken.

Ervaar de vrijheid die een auto geeft

Het is voor sommige beroepen essentieel om een voertuig te kunnen besturen, een rijbewijs is echter ook heel prettig voor het privégebruik van een auto. Een auto geeft je namelijk erg veel vrijheid. Je bent niet langer afhankelijk van de vertrektijden van het openbaar vervoer en je reist heerlijk in je eigen comfortabele stoel. Het is dus erg prettig om een auto te mogen besturen, je hebt hier echter wel een rijbewijs voor nodig. Het kan nogal een uitdaging zijn om je rijbewijs te halen, omdat je hier een theorie- en praktijkexamen succesvol voor moet afronden. De specialisten van deze rijschool uit Haarlem helpen je hier graag bij.

Maak een afspraak voor je rijles

Wil je graag je rijbewijs halen met de hulp van deze rijschool uit Haarlem? Neem dan nu contact op met de deskundige medewerkers van Verkeersschool Brinkman en maak een afspraak voor je eerste rijles. Deze specialisten horen graag van je, zodat zij jou op een deskundige en snelle manier van een rijbewijs kunnen voorzien.

Hoe te begrijpen dat een werkgever te vertrouwen is

vacatures

Er zijn duizenden bedrijven op zoeksites voor banen. Hoe weet u welke van de werkgevers echt zijn beloften nakomt, werknemers met respect behandelt, betrouwbaar en consciëntieus is? We schreven tips op die werden gedeeld door het hoofd, hoofdmanager Ekaterina.
Het is fijn om voor een bekend bedrijf te werken waarvan iedereen de producten kent. Een ontwikkeld en prestigieus commercieel merk is echter niet altijd gelijk aan een sterk HR-merk, dat wil zeggen hoe het bedrijf eruitziet als werkgever. Het komt voor dat bij grote en bekende bedrijven er een te hoog personeelsverloop is en mensen daar niet blijven, omdat ze werknemers niet waarderen, de werkomstandigheden en de algemene sfeer ongemakkelijk zijn. En het gebeurt andersom: het bedrijf is onbekend in de brede markt, maar de meest comfortabele omstandigheden voor mensen zijn er gecreëerd en het is er prettig werken.

Hoe kom je erachter of het de moeite waard is om een ​​potentiële werkgever te vertrouwen als je een vacature op internet ziet, je niets weet van de echte arbeidsomstandigheden daar en je daar geen kennissen hebt? Er zijn verschillende factoren waar u op moet letten en er zijn verschillende manieren om de informatie te verzamelen die u nodig heeft.

Bedrijfspagina op de baanzoeksite
Recensies en social media
Bedrijfswebsite
Werkgeversbeoordeling
Deelname aan de HR Brand Awards
Checklist van een aantrekkelijke werkgever
Controleer de werkgever waarin u geïnteresseerd bent met behulp van deze checklist, merk op dat hij het volgende heeft:

Branded pagina of branded vacature;
Werkgevers Rangschikking Lid Badge;
Award deelnemer badge HR-merk;
Hoge graad van beleefdheid;
Artikelen over het bedrijf in de secties “Bedrijfsleven” of “IT-projecten”;
Bedrijfsaccounts op sociale netwerken met publicaties over werknemers en het bedrijfsleven;
Persoonlijke accounts van medewerkers in sociale netwerken, waar ze vaak meningen over het bedrijf delen, werkverhalen (merkambassadeurs);
Corporate website;
Video’s over werk in het bedrijf;
Speciale projecten voor het aantrekken van medewerkers (tests, spelletjes, quizzen over werk in het bedrijf).
Zelfs de meest aantrekkelijke werkgever zal niet per se alle tien punten scoren, maar hoe meer er zijn, hoe sterker zijn wens om werknemers aan te trekken en te behouden.

https://www.vindazo.be

Directeur

directeur

Introductie

De thuiszorg en ouderenzorg van de gemeenten Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht. Als één van de grotere spelers in de zorg in Vlaanderen streven we naar een kwalitatieve en innovatieve zorg op maat die betaalbaar blijft en dichtbij de mensen. Zorgen doen we samen, want samen zijn we sterker.

Wij zoeken een Financieel directeur, niveau A5a-A5b, contract onbepaalde duur, voltijds! (Voor deze functie wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van twee jaar)

Jouw verantwoordelijkheden

Als financieel directeur sta je in voor het financieel management.

 • Je zorgt voor de financiële visie en strategie.
 • Verder ben je eindverantwoordelijke voor financiële analyses en beleidsadvisering aan het directieteam, de Raad van Beheer en de Algemene Vergadering.
 • Om op dagelijkse basis een overzicht te bekomen van de financiële toestand van de organisatie bewaak je het thesauriebeheer.
 • Je volgt subsidiedossiers om budgetten te optimaliseren.
 • Als directeur ben je lid van het directiecomité, dat jou mee ondersteunt bij de uitvoering van jouw opdracht.
 • Vanuit een coachende rol sta je in voor de algemene leiding van de dienst financiën (8 personeelsleden).
 • Je bewaakt en controleert de boekhoudkundige verrichtingen alsook de ontvangsten- en uitgavencyclus.
 • Je zorgt voor de voorbereiding en afsluiting van de jaarrekening.
 • Je bent eveneens een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt en ook operationeel inspringt ter ondersteuning van het team.
 • Natuurlijk vertegenwoordig je de organisatie op een positieve manier, onderhoud je contacten met andere overheden en bouw je een relatienetwerk uit. 

Jouw profiel

 • je bent in het bezit van een masterdiploma of gelijkwaardig
 • je beschikt over minimum 5 jaar relevante beroepservaring
 • je bent bij voorkeur vertrouwd met financieel management in een openbaar bestuur
 • je bent sterk analytisch
 • je bent houder van het rijbewijs B
   

Competentieprofiel
visie – richting geven – organisatiebewust en klantgerichtheid – resultaat- en actiegerichtheid – stressbestendigheid – veranderingsgerichtheid – overtuigingskracht – samenwerking

Ons aanbod

 • een boeiende job in een dynamische omgeving met een aangename werksfeer
 • marktconform salaris (beroepservaring in de privésector of als zelfstandige worden voor maximaal 12 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van anciënniteit)
 • maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag (eigen bijdrage van 1,09 euro)
 • 26 betaalde vakantiedagen, aangevuld met 11 wettelijke feestdagen
 • glijtijden en een uitgebreide regeling voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken
 • een uitgebreide hospitalisatieverzekering, waarbij ook de gezinsleden kunnen aansluiten
 • vakantiegeld en een eindejaarstoelage
 • een aanvullend pensioen
 • een fietsvergoeding van 0.24 euro per km voor woon-werkverkeer
 • volledige terugbetaling van een abonnement voor het openbaar vervoer
https://www.vindazo.be/vacatures/directeur.html

Bijrijder Horecadistributie

Wil je het leven van een automobilist proeven, maar heb je (nog) geen groot rijbewijs? Daarna begon hij te werken als co-piloot. Er zijn verschillende mogelijkheden: fulltime, call, parttime of zaterdag. Als co-piloot volg jij en de ervaren chauffeur de reguliere route naar de horeca. En weet dat je een graag geziene gast bent en overal staat een kopje koffie voor je klaar!

Wat ga je doen: 

 • Ondersteun het dagelijkse werk van de chauffeur;
 •  Laad en los vrachtwagens rolcontainers / pallets op de volgende manieren. Deze dozen zijn gevuld met kratten, vaten en flessen;
 • Zorg voor een perfecte levering van het distributiecentrum naar de horeca en bedrijfskantines;
 • Na terugkeer in het bedrijf de lege goederen ophalen en lossen;
 • Elke werkdag levert inventaris op voor ongeveer 10-14 ondernemers.

Naast je staat een ervaren chauffeur die de route als geen ander kent. Je mentor en vriend, want als je chauffeur wilt worden, ben je bij ons aan het goede adres.

Wat we je bieden:

 •  Volgens de cao bedraagt ​​het totale uurloon voor beroepen van 21 jaar en ouder 10,38 euro;
 • Als u geïnteresseerd bent, kunt u een groot rijbewijs halen;
 • Mogelijkheid tot fulltime en parttime;
 • 25 vakanties en 3,5 ATV-dagen per jaar;
 • Pensioenregeling; 130% van overwerkvergoeding;
 • Zaterdag toeslag 150%;
 • Zon- en feestdagen toeslag (indien van toepassing) is 200%;
 • Benoemingen op lange termijn.

Daarnaast kunt u besparen op de kosten van werkkleding en kunt u korting aanvragen op een ziektekosten- en schadeverzekering.

Wat zoeken wij;

 • Minimum leeftijd 17 jaar
 • In staat om handarbeid uit te voeren

Onze opdrachtgever is een van de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Ze maken nog steeds een aanzienlijke groei door. Maar er hangt nog een echte familiale sfeer, iedereen heeft 23 vestigingen en 1.100 medewerkers! In grote professionele organisaties werken ze met kleine individuele teams.

Regelgeving transportsector

Uiteraard worden wijzigingen in de regelgeving nauwlettend gevolgd. Ook zorgen we ervoor dat medewerkers volledig op de hoogte zijn van de richtlijnen om verspreiding te voorkomen. De bestuurder en de copiloot moeten waakzaam zijn en direct contact met mensen vermijden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/horeca-ondernemers.html

Commissioning Engineer High Voltage – Hollandse Kust Zuid

Wat doe je als Commissioning Engineer – High Voltage (HKZ) bij TenneT?

Als “HV Commissioning Engineer” ben je verantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van HV Landstation HKZ. Als “commissioning engineer HV” rapporteer je aan de “debugging chief engineer Landstation”, die is gevestigd op de afdeling Offshore NL.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • De “debugging chief engineer” is verantwoordelijk voor de systeemintegratie met andere teamleden Het platformteam, kabels, landkabels en de bestaande 380kV-krachtcentrale mvl werken nauw samen om de inbedrijfstellingsactiviteiten van HV Landstation HKZ inbedrijfstelling te coördineren en uit te voeren;
 • Plannen en overeenkomsten voor inbedrijfstelling opstellen / herzien;
 • Voorbereiden en leiden van de uitvoering van de landstation-testscope (ondersteuning van het algehele integratietestprogramma op land en zee);
 • Coördineren en uitvoeren van site-integratietests op het platform samen met relevante belanghebbenden, test- en proefbedrijfsvereisten voordat het systeem wordt ingeschakeld;
 • Ondersteuning van de coördinatie en implementatie van pre-power en initiële power-up samen met relevante belanghebbenden;
 • Ondersteuning van het maken en aanpassen van het eerste opstartprogramma met verbonden partijen, en de integriteit van de benodigde opstartbestanden controleren;
 • Zorg ervoor dat het geplande inbedrijfstellingsproces voldoet aan de nodige certificaten;
 • De leverancier van het hoogspanningssysteem houdt toezicht op de fabrieksacceptatietest en de acceptatietest op locatie;
 • Het toezicht van de aannemer op het onderstation op het vasteland van de uitlijning van de interface van de hoogspanningsleverancier – levering van hoogspanningsapparatuur aan de kant van het landstation en integratie van het landstation;
 • De aannemer biedt ondersteuning voor interface-uitlijning voor de levering van HV-apparatuur van het offshore-onderstation naar de platformwerf, en platformintegratie;
 • Zorg voor naleving van de gestelde eisen en doelen voor VGM, tijd, kosten, risico en kwaliteit;
 • Je hebt een positieve bijdrage geleverd aan een veilige werkomgeving voor jezelf, je collega’s en aannemers;
 • Je maakt deel uit van verschillende inbedrijfstellingsteams op de site.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een bachelordiploma elektrotechniek;
 • Je hebt een rijke kennis en ervaring (meer dan 5 jaar) in het in bedrijf stellen van hoogspanningsplatforms op zee. Inclusief als onderdeel van het on-site leveringsteam, persoonlijk aansturen en / of coördineren van inbedrijfstellingspersoneel en leveranciers;
 • Je hebt uitgebreide ervaring in landgebonden hulpsystemen en landgebonden veiligheidssystemen in landgebonden omgevingen;
 • Je bent vol vitaliteit, enthousiasme, innerlijke motivatie, verantwoordelijkheid en toewijding, er is geen “negen tot vijf mentaliteit”;
 • Veel zelfvertrouwen, initiatief en onafhankelijkheid, en beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en teamgeest;
 • Je hebt de mogelijkheid om technische ondersteuning / coördinatie te bieden tussen interne belanghebbenden (verantwoordelijk voor installatie, activabeheer, bediening en onderhoud) en externe belanghebbenden (fabrikanten van HV-apparatuur, aannemers van landstations en kabelaannemers);
 • Je spreekt vloeiend Engels, zowel Engels als Engels.
 • Lichamelijke gezondheid en bereidheid om te reizen en veelvuldig werken op landstations zijn essentieel.

Wat kun je verwachten?

TenneT is een stabiele werkgever die sterk groeit en een vitale rol speelt in de samenleving. Het bedrijf is een van de grootste investeringsprogramma’s in de Verenigde Staten en heeft contacten gelegd met veel instellingen. Bij TenneT is offshore windenergie een van de meest revolutionaire ontwikkelingen met een langdurige aantrekkingskracht. TenneT is ‘s werelds beste ontwikkelaar van offshore elektriciteitsnetwerken en de grootste investeerder in de energietransitie in Duitsland. In een boeiende en dynamische internationale werkomgeving bieden we verantwoordelijke functies (niveau 8/9 posities) in een van de meest dynamische omgevingen in de energiesector.

De standplaats voor deze functie is Arnhem. U bevindt zich op de Maasvlakte, waar het project zich bevindt, 4 dagen in de week / 1 dag in de week, Arnhem.

 • Evaluatie kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces.
 • Bij binnenkomst voert TenneT een pre-Employment screening uit.

Met voldoende capaciteit presteren kandidaten uit de “pre-mobility group” (boventalligheid wegens aanstaande reorganisatie) beter dan andere interne kandidaten. Als iemand uit de groep zich vóór de reis aanmeldt, wordt de procedure eerst met de kandidaat uitgevoerd.

Waar kom je te werken?

TenneT is de eerste grensoverschrijdende netbeheerder in Europa. We hebben circa 24.000 kilometer (extra) hoogspanningslijnen in Nederland en Duitsland en 42 miljoen eindgebruikers en behoren tot de top vijf van netbeheerders in Europa. Onze focus is om de energiemarkt in Noordwest-Europa te ontwikkelen, duurzame energie te integreren en onze veiligheidsprestaties te optimaliseren. Veiligheid is de kernwaarde van TenneT. We stellen hoge eisen aan medewerkers en aannemers. Oefen verder kracht uit.

Large Projects Offshore

Large offshore projecten zijn verantwoordelijk voor het initiëren, voorbereiden en realiseren van de aansluiting van enkele offshore windparken in Nederland op de Noordzee. Dit is een uitgelezen kans voor mensen die willen en kunnen werken en bouwen in een dynamische en innovatieve omgeving. Momenteel zijn wij op zoek naar een hoogspanningsingenieur Hollandse Kust Zuid-Offshore NL (1 fte, Arnhem)

https://www.vindazo.nl/keywords/process-engineer.html