Volkswagen Leasen

Volkswagen kwam wereldwijd in opspraak nadat in 2015 in de Verenigde Staten werd ontdekt dat de dieselmotoren met behulp van software alleen aan de milieueisen voldoen als de wagen wordt getest. Dit heeft geleid tot een complete reveolutie binnen VW. De ambitie is nu om marktleider in duurzame elektrische auto’s te worden.

 

Dieselschandaal

Uit een op 18 september 2015 gepubliceerd onderzoek van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) en de California Air Resources Board (CARB) bleek dat Volkswagen de strenge milieueisen met zijn dieselmotoren ontloopt. De motoren zijn uitgerust met software die ervoor zorgt dat de uitstoot minder schadelijk is tijdens een controle in de garage dan tijdens normaal gebruik buiten op de weg. 

 

Als een auto wordt getest, staat het voertuig op een rollerbank in de garage. De wielen draaien dan wel, maar de auto blijft stilstaan. Daarnaast wordt het stuur niet gebruikt en maakt de gps slecht of geen contact met de satelliet, omdat de auto binnen staat.

 

Als dit allemaal op hetzelfde moment gebeurt, ‘weet’ de software dat de auto wordt getest en worden er minder schadelijke stoffen uitgestoten dan in een normale situatie.

 

Elektrische Ambitie

 

Volkswagen streeft er naar dat in 2030 70 procent van de modellen 100% elektrisch worden aangedreven. Het wil zichzelf profileren als fabrikant van ‘de beste elektrische auto’s’.

 

Het komende decennium zet Volkswagen volop in op het uitbreiden van het elektrische aanbod. Er wordt € 60 miljard geïnvesteerd. Zo komt er ieder jaar minimaal één nieuw elektrisch model uit. Dit jaar komen de ID5 en ID6, in 2022 verschijnt de productieversie van de ID Buzz en weer een jaar later komt de productieversie van de ID Space Vizzion.

Bekende modellen met een brandstofmotor blijven gewoon leverbaar. Ze worden wel steeds meer uitgerust met een plug-in hybride aandrijving.

Volkswagen Modellen van nu

De combinatie van kwaliteit, prima rijeigenschappen en vooruitstrevende techniek voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Volkswagen aantrekkelijk.

Polo

De Volkswagen Polo is één van de meest populaire auto’s in Nederland. De nieuwste Volkswagen Polo is rijk uitgerust. Het instapmodel beschikt al over een uitgebreid multimediasysteem en veiligheidssystemen als voetgangersherkenning, afstandswaarschuwings- en noodremsysteem.

Volkswagen Polo Private Lease is de manier om een nieuwe voordelig in een Volkswagen Polo te rijden.

ID3

De ID3 is de eerste auto uit de elektrische ID reeks van Volkswagen. De reeks waarmee Volkswagen elektrisch rijden voor het grote publiek mogelijk wil maken. De ID3 is een betaalbare en betrouwbare elektrische Volkswagen met een modern design.

Betaalbaar en zorgeloos elektrisch is mogelijk via Volkswagen ID3 Private Lease

UP

De Volkswagen Up is dé perfecte stadsauto door zijn kleine formaat. Tegelijkertijd is de Up! een model dat zich qua rijgedrag en veiligheidsvoorzieningen kan meten met modellen van een maatje groter. Hierdoor is de auto ook comfortabel voor lange afstanden.

Stadsauto’s zijn populair in het private lease aanbod. Volkswagen UP Private Lease doet het al jaren goed. 

https://leaseauto.nl/private-lease/volkswagen/

Beste elektrische fiets

Er zijn ontzettend veel producenten van elektrische fietsen, maar welk merk en welk model zijn nou het beste, wat is de beste elektrische fiets? Het antwoord op die vraag is lastiger dan het lijkt, het ligt er namelijk maar net aan welk soort model je zoekt en waar je hem voor nodig hebt. Voorbeeld: je wilt een elektrische fiets om een paar keer per week de boodschappen te doen, dan heb je natuurlijk geen duur model nodig waarmee je de bergen in kan, Als dat nou net is wat je ermee wilt doen heb je natuurlijk wel een zwaarder model nodig.

Dus het gaat er uiteindelijk niet om wat de beste elektrische fiets is maar het gaat er juist om wat de beste fiets is voor jou en daar kan heel veel verschil in zitten dus zorg dat je geïnformeerd bent.

Wat wil je met de fiets doen?

Ga eerst voor jezelf na wat je precies met de fiets wilt doen want dan kan je beginnen met het selecteren. Als het goed is heb je nu al een beter beeld over welke fiets je nodig hebt, nu heb je natuurlijk de keuze tussen heel veel verschillende merken die allemaal een andere prijs/kwaliteit verhouding hebben. De slimste zet is in dit geval om naar een elektrische fietsen specialist te gaan om daar wat proefritten te maken en dan weet je wat beste elektrische fiets voor jou is.

 

Als je uiteindelijk een keuze hebt kunnen maken zijn er zoveel nieuwe dingen die je kan doen, je kan overal naartoe fietsen. Je kan zelfs gaan fietsen in Spanje of in Italië, alles is mogelijk met een elektrische fiets en dat maakt het nou juist zo leuk. Zoals we al aangaven gaat het letterlijk van fietsen in de buurt naar fietsen in Spanje, zorg er alleen wel voor dat je accu vol is!