Wijn en proefkunde
Image default
Aanbiedingen

Hoge kwaliteit vloerverwarming bij u in huis

Wanneer u besluit vloerverwarming aan te schaffen bij u thuis, wilt u uiteraard verwarming van hoge kwaliteit. Zo kunt u gedurende de koudere maanden heerlijk uw voeten opwarmen door slechts een paar stappen door de woonkamer te lopen. Vloerverwarming van 123vloerverwarming zorgt er voor dat een ruimte op een aangename en gelijkmatige manier verwarmd wordt. Tevens creëert u met deze vorm van verwarming meer ruimte omdat er geen sprake is van grote radiatoren en leidingen. U woonkamer oogt dan ook aanzienlijk strakker. Voor welk vloerverwarmingssyteem kiest u? Er zijn verschillende soorten en mogelijkheden.

 

Vloerverwarming frezen in een dekvloer

Een vloer bestaat dikwijls uit verschillende lagen: de draagvloer, dekvloer en toplaag. Hierbij wordt de draagvloer ook wel de constructieve vloer genoemd. De dekvloer is de laag die over deze vloer ligt, meestal gemaakt van een laagje speciale specie van een paar centimeter. Door de egale afwerking is de dekvloer vervolgens uitermate geschikt om een toplaag, zoals bijvoorbeeld marmoleum of parket, op aan te brengen. Ook biedt de dekvloer goede mogelijkheden om verschillende leidingen weg te werken in een vloer, op een zeer nette manier. Kiest u voor vloerverwarming, dan is het mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming frezen. Bij dit type vloerverwarmingssyteem hoeft de dekvloer er niet uit, maar worden de vloerverwarmingsbuizen in de bestaande dekvloer gefreesd. Deze methode leent zich uitstekend voor zowel bijverwarming als hoofdverwarming.

Het aanleggen van vloerverwarming is maatwerk

Het leggen van een goed werkende vloerverwarming vraagt om maatwerk, zeker als u deze ook wilt laten frezen. De situaties verschillen namelijk per woning of bedrijf en ook de verschillende onder- en toplagen spelen een grote rol bij het aanleggen. 123Vloerverwarming is specialist op het gebied van verschillende vloerverwarmingssytemen en het frezen van vloerverwarming. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een goede verwarming onder ieder gewenst oppervlak en kunt u rekenen op een betrouwbaar systeem. Het maakt voor de specialisten niet uit of u een houten vloer, tapijt of betonvloer heeft, dankzij jarenlange ervaring kunnen zij exact vertellen en adviseren welke methode geschikt is, welke aanpak hierbij hoort en vervolgens de verwarming aanleggen.